Как се слага дистанционно за централното заключване?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Как се слага дистанционно за централното заключване?
Здравейте колеги,гледам в ebay има разни дистанционни на добри цени и мисля да си поръчам! Препоръчайте ми нещо! И искам да попитам дали сам ще мога да го монтирам,или ще трябва да ходя при "спецялист"? На Полото му работи централното перфектно,но нямам дистанционно!
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Как се слага дистанционно за централното заключване?
Първо - за 30лв .... то има аларми за толкова пари, които имат още функции поне освен централното!
Второ - от къде да те знаем колко си сръчен, за да ти кажем дали ще можеш сам да си я вържеш?
Трето - Аз ако съм на твое място - ще ида в сервизче за аларми и за 50лв ще си сложа една аларма, вместо да дадеш 30лв за това, да го чакаш 2-3 седмици, после да дадеш 20лв за монтаж в сервиз и то .. пак излезе същото, само дето ще имаш и аларма!
Второ - от къде да те знаем колко си сръчен, за да ти кажем дали ще можеш сам да си я вържеш?
Трето - Аз ако съм на твое място - ще ида в сервизче за аларми и за 50лв ще си сложа една аларма, вместо да дадеш 30лв за това, да го чакаш 2-3 седмици, после да дадеш 20лв за монтаж в сервиз и то .. пак излезе същото, само дето ще имаш и аларма!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как се слага дистанционно за централното заключване?
Аз живея в Кипър,и тука само да ми погледнат каква ми е колата и ми искат 10 евро! 100 евро да ми сложат дистанционно,за аларма е и повече! За това обяснете ми,пък аз ако разбера,разбера,ако не живи здрави!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”