Некадърниците по паркингите и пътищата
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Некадърниците по паркингите и пътищата
Добре,кажете ми как на паркинг на който мога да обърна прицеп,да паркират 50 коли,може да ми смачкат калника ???? Имаше 6-7 коли и някой некадърник явно като е вкарвал/изкарвал колата си до мен ми е смачкал калника и вратата и то не отгоре отгоре,ами душманската.Имаше бяла боя,огледах всички бели за сиво по тях-уви,размина ми се появяването в 168 часа.Целта на темата,е да питам или да подтикна чувството в някои хора,които са некадърници и вършат тия дела,поне едно гсм-че да оставят или извинявай или нещо от сорта.Не ми се мисли,ако го бях видял на място...
Какво се правят такива хора ???

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Некадърниците по паркингите и пътищата
Баце, като видиш че е некое бабе или некоя пичуранка, ае ходи я бии...
Разменяте си телефоните и ти плаща щетите и така
Аз в софия одрах една кола, оставих телефон, с бележка че се извинявам и да ми звънне да оправиме щетите, пък никой не се обади :X
Разменяте си телефоните и ти плаща щетите и така
Аз в софия одрах една кола, оставих телефон, с бележка че се извинявам и да ми звънне да оправиме щетите, пък никой не се обади :X

- feikot
Ами като е бабка,да си ляга в дървеното,а някоя кифла,да отиде на истински шофьорски курс,не с френска да си взема книжката
.Че няма да се стигне до шамаросване (поне теоретично)-няма,ама бих побеснял доста.Като се случи такова нещо,човешко,нормално,морално е да се остави поне едно или извинявай или един номер...Ама какво ли си е рекъл-"давай да се махам,докато не са ме видяли".Ще се махнеш,ама ще я блъснеш тая кола...Много съм набрал...

- hooligans
Такива неща се случват на всеки.
Никой не е застрахован!
Вече е глупаво когато се правят нарочно...
Никой не е застрахован!
Вече е глупаво когато се правят нарочно...
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Просто е бил некадърник, а ти просто си нямал късмет...
- feikot
Разбира се,че се случва...ама...защо на мен...и защо поне не беше на място,на което бих се съгласил,че може да стане такова нещо...а то на паркинг.Здраве да е,но искам да му се върне,не от злоба,а да види какво ми е било,като си е тръгнал.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
аз последно шофьорска врата оправях 
добре, че е каското и добрия застраховател

добре, че е каското и добрия застраховател

- feikot
Дано да не ми се направят моите от каското,че ония ден ми изплащаха едни кинти,че октомври един ми счупи пък стопа и сега чак заведох щетата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък не мога да разбера тия тъпанари, които като ги удариш и тръгват да се бият, все едно съм им таковал жената.
Така преди време леко чукнах един при паркиране (толкова леко, че даже праха от боята ми не беше паднал) и оня изскочи от колата и взе да налита на бой. Не може ли просто да се излезе културно от колата и да се разберем, а винаги трябва с бой да стават нещата ?
Така преди време леко чукнах един при паркиране (толкова леко, че даже праха от боята ми не беше паднал) и оня изскочи от колата и взе да налита на бой. Не може ли просто да се излезе културно от колата и да се разберем, а винаги трябва с бой да стават нещата ?
- feikot
И ти да си видиш калника и вратата смачкани,ще те видим
А и така като ме гледаш не съм налетял,100 % дори и на място да го бях засякъл,нямаше да го ошляпам,просто щях да искам за двата елемента по 100 лв.,както ми искат тенекиджийте,ако не ги даде,звъня на КАТ...Това е човешкото,разумно разрешаване на проблема.

-
- Автомобил:
- Двигател:
naydenov23 написа:Аз пък не мога да разбера тия тъпанари, които като ги удариш и тръгват да се бият, все едно съм им таковал жената.
Живота е изнервил хората до неузнаваемост.Ако си нисък и слабичък е нормално поведение на по отворените.Засякох един без да искам и той спря излезна от колата си и тръгна към моята кола, 165 см хърбел и нервак, псуваше като хамалин, слязох и аз и тогава чак аз се почуствах неудобно.Леко намали тембъра на гласа си и започна да се хили като к.рва.Не пророних и дума, качих се в колата без дори да му се извиня и потеглих.Та има всякъкви екземплязи, обаче трябва да станем доста по толерантни.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Колега подкрепям те - пътищата са пълни с некоректни некадърници ... 

- hooligans
Дашо написа:Колега подкрепям те - пътищата са пълни с некоректни некадърници ...
Да добавя и "Комплексирани!" която е остновната черта на шофьорите в БГ
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:Дашо написа:Колега подкрепям те - пътищата са пълни с некоректни некадърници ...
Да добавя и "Комплексирани!" която е остновната черта на шофьорите в БГ
Така си е! Болшинството са именно такива!!!

- feikot
Комплекса идва според мен от дългото време с неналичие на различни и по-мощни возила.От 7-8 години вече масово като навлязоха западните автомобили,всеки показва какво може колата му и той самия зад волана.Виж ти моята кола колко е бърза и аз какъв съм състезател.Наистина е комплексарщина.И аз карам понякога бързо,но това е само по магистрала или поне на еднопосочен път.Карай...взе да ми минава вече,ама защо трябва да е така.
Във Франция,предполагам и в другите европейски държави (не съм живял по-дълго в тях) паркирането става на макс 10 см кола от кола.Излизането става като лекичко побутнеш предния и задния и се измъкнеш.Просто НЯМА друг начин,те за това и броните са проектирани така.Бях свидетел точно на такава маневра,един господин на около 40 години излезе така с мерцедеса (очиларка някаква) и пред него се развика една бабанка,че му натиснал астрата...Разбира се нищо им нямаше на колите,но как можело да му блъска колата,а пък,че той не му беше оставил място,а зад неговата астра нямаше други коли...
това пита ли се ? То пак,че тоя с мергела не си пръсна на стъклата,че току виж напръскал астрата и тя изчезнала... 
Във Франция,предполагам и в другите европейски държави (не съм живял по-дълго в тях) паркирането става на макс 10 см кола от кола.Излизането става като лекичко побутнеш предния и задния и се измъкнеш.Просто НЯМА друг начин,те за това и броните са проектирани така.Бях свидетел точно на такава маневра,един господин на около 40 години излезе така с мерцедеса (очиларка някаква) и пред него се развика една бабанка,че му натиснал астрата...Разбира се нищо им нямаше на колите,но как можело да му блъска колата,а пък,че той не му беше оставил място,а зад неговата астра нямаше други коли...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”