Части HOFFER - мнение
-
- Автомобил:
- Двигател:
Части HOFFER - мнение
Някой има ли впечатления от качеството на частите на фирмата HOFFER. До колкото видях е италианска. Става въпрос за бубина и комутатор. Бош и Беру са доказани марки, но цените са около 2.5 пъти по-високи. Струва ли си да се направи компромис и да се икономисат доста средства. После тази икономия да не излезне много солена.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: HOFFER
Евтиното винаги излиза по скъпо, аз бих заложил на доказана марка, отколкото нечувана (за мен)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз за това търся хора, които имат лични впечатления от марката. Иначе принципно си напълно прав. Затова и се колебая и търся съвет.
Цени:
Беру - 100-110 лева
Хофер - 42-45 лева
Разликата е осезаема, но ако са доказан боклук съм съгласен, че не си струва.
Цени:
Беру - 100-110 лева
Хофер - 42-45 лева
Разликата е осезаема, но ако са доказан боклук съм съгласен, че не си струва.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Ползвал съм Hoffer, на приятели също - няма проблеми никакви 

- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
И аз нямам забележки от марката!
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Марката предлага доста неща , които си струват парите и са доста здрави
Въпрос на избор и на гледна точка е , но ако търсиш по-евтина бубина и ако ползваш някъде някакви намаления си купи BBT . Добри са , а и до сега колкото съм сменил никой не се е оплакал
. Успех

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега би ли дал малко повече информация за тази марка ВВТ. Някакъв линк към към сайт или магазин където ги продават. За съжаление за първи път чувам за нея.
- inzovo
- Автомобил:
- Двигател:
viewtopic.php?f=8&t=220668 тука имаше нещо май 

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Ламбда сондата ми е hoffer. Нямам оплаквания.
- avanto
- Автомобил:
- Двигател:
Pinto_mm написа:Колега би ли дал малко повече информация за тази марка ВВТ. Някакъв линк към към сайт или магазин където ги продават. За съжаление за първи път чувам за нея.
BBT можеш да намериш в Аутохит
http://autohit.bg/
A това май е официалния сайт на BBT:
http://www.bbt-automotive.com/

- wartime
- Автомобил: VW Passat B4 Variant
- Двигател: ABF 1994
Интересна тема,ще си взема и аз такава бубина.Цената е доста добра,предишната ми бубина беше Huco,излезе ми към 100+ не помня точно,изкара около година и си замина.Щом няма проблеми е екстра!
hooligans написа:Евтиното винаги излиза по скъпо, аз бих заложил на доказана марка, отколкото нечувана (за мен)
Точно

- Nikunata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Части HOFFER - мнение
HOFFER е търговска марка на компанията MEAT & DORIA, водеща началото си от компанията M.E.A.T, основана през 1945 г., и стартирала като дистрибутор на електрически части за автомобили. В началото на 50-те M.E.A.T започва производството на части за карбуратор, сегмент който започва да придобива все повече и повече тежест в стратегията на компанията. Технологичното ноу-хау на M.E.A.T непрекъснато расте и за няколко години я отвежда на водещото място в европейското производство на части за карбуратор.
През 1985 г. компанията се обединява с производителя на горивни филтри D.O.R.I.A и от този момент тя се развива в 2 направления – карбурация (а в днешно време и горивно впръскване) и филтриране.
От 1998 г. с цел подобряване производствения процес и пълно задоволяване на клиентите си MEAT & DORIA започва своя път към сертифициране по ISO и през 2000 г. получава сертификатът UNI EN ISO 9002.
Днес, MEAT & DORIA, благодарение на опита постигнат през годините може да оферира повече от 6000 вида продукти налични. Ползвал съм регулатор на налягането на бензина/60 лв-при условие че Бошовия е 150лв/ Доволен!
През 1985 г. компанията се обединява с производителя на горивни филтри D.O.R.I.A и от този момент тя се развива в 2 направления – карбурация (а в днешно време и горивно впръскване) и филтриране.
От 1998 г. с цел подобряване производствения процес и пълно задоволяване на клиентите си MEAT & DORIA започва своя път към сертифициране по ISO и през 2000 г. получава сертификатът UNI EN ISO 9002.
Днес, MEAT & DORIA, благодарение на опита постигнат през годините може да оферира повече от 6000 вида продукти налични. Ползвал съм регулатор на налягането на бензина/60 лв-при условие че Бошовия е 150лв/ Доволен!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”