Ама какво се карате за глупости?
Мутрите по северна България си ипотекират апартаментите за да карат S-класа и не излизат от града, щото няма пари за бензин.
Аз дори познавам един, дето бяхме седнали в Чичовци в Драгалевци преди години и му викаме - ела при нас, а той кара S класа V12 (36/100), а това са му около 40 км от Надежда, и не дойде, щото нямал пари за бензин
Тва е пълна излагация - порше на газ. И ако не е комплексарско - здраве му кажи! Един вид - глей кой съм аз

Ама само не ме гледай как живея, щото като видиш, че ям половин кило кренвирши от 2 лева, буркан лютеница и полвинка хляб на ден може да ти стане лошо. Важното е един път седмично да изкарам колата и да ида до Студентски град да гъзарея. Или да отида в Ялта и да пия минерална вода. 1 шише - цяла вечер. Като свърши си го пълня от тоалетната. Нищо, че там тече само топла. Ще изстине!

(това ми го е казал лично управителя на заведението, който преди това беше барман)
Е от такива хора ми се повдига. Нощем рови по кофите, денем е последния тарикат. Да си живеят тъпия живот и да умират в тръстиката.
Тука няма смисъл да се караме по случая