Става въпрос за кола, която се продава от познат в момента!
Голф 3, модел Европа.
-4/5 врати
-бордо металик (без никакви забележки според момчето)
-мотор 1,4
-месец Май 1994г.
-134 000 км (момчето гарантира с двете ръце за реалността им - докарана е преди десетина дни от Германия, закупена от частно лице)
-чисто нови гуми, закупени за 260 евро там монтирани на оригиналните джанти
-шибидах
-централно заключване
-серво на волана
-оригинална аларма и музика
-платено ДДС
Няма ел стъкла и огледала...
Абе каза ми така: Колата си е във вида, в който е излязла от завода!
Цената ще я споделя по късно, след като дадете вашите мнения каква е реалната стойност в България в този момен на тази кола!
Благодаря Ви предварително!

Искам малко мнения...
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми....толко горе долу
само едно не ми харесва на тоя 1.4 мотор (и на моя де, ама кат те гледам ти сега пак си с такова кат мойто значи си му свикнал) - при 120-130-140 км/ч много голям разход дава
при 120км/ч май последно го замерих към 8.5 газ, при 130-140 не съм го засичал скоро....иначе за градско си е екстра.
и аз нямам ел стъкла и огледала, ама не мисля и да слагам, само ядове създават си мисля аз. а ако тръгнеш да продаваш оригиналната музика може да пишеш ЛС
че мойта я потроших леко и ако не успея да я оправя ще купя друга....

само едно не ми харесва на тоя 1.4 мотор (и на моя де, ама кат те гледам ти сега пак си с такова кат мойто значи си му свикнал) - при 120-130-140 км/ч много голям разход дава

при 120км/ч май последно го замерих към 8.5 газ, при 130-140 не съм го засичал скоро....иначе за градско си е екстра.
и аз нямам ел стъкла и огледала, ама не мисля и да слагам, само ядове създават си мисля аз. а ако тръгнеш да продаваш оригиналната музика може да пишеш ЛС

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, buFka, не я продавам аз!
А за разхода 8,5 е много бре... При последното засичане Стара Загора - София (до летището) - Стара Загора при 100 - 120 по магистралата ми даде 6,850 газ! Иначе градско 9-10 не и мърдат!
А за разхода 8,5 е много бре... При последното засичане Стара Загора - София (до летището) - Стара Загора при 100 - 120 по магистралата ми даде 6,850 газ! Иначе градско 9-10 не и мърдат!
Последна промяна от dinko_bonev на Чет 17 авг 2006 9:42, променено общо 1 път.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dinko_bonev написа:Колега, buFka, не я продава аз!
ясно, че не я продаваш ти....
при 90-100 км/ч последно ми даде 7,09....но може и при мен да е проблема, че въздушен филтър не съм сменял скоро

- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
dinko_bonev, както си го написал ми се струва, че вече мн. си я харесал. Ако наистина е в блестящо състояние, реални км., документи, поддържана редовно, ТЮВ /кога е последния?/ и т.н., съм съгласен с Васко - 5 000 лв. макс. Заради новите гуми
. Ама без НИКАКВИ забележки и корозия по купето и перфектна ходова част, спирачки, ауспуси и др. Само регистрираш, сменяш филтри, ремъци и консумативи и газ. Непретенциозен, икономичен /сравн./ семеен/градски автомобил за улегнали хора.

Последна промяна от kokovanev на Чет 17 авг 2006 9:46, променено общо 1 път.
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
kokovanev написа:dinko_bonev, както си го написал ми се струва, че вече мн. си я харесал. Ако наистина е в блестящо състояние, реални км., документи, поддържана редовно, ТЮВ /кога е последния?/ и т.н., съм съгласен с Васко - 5 000 лв. макс. Заради новите гуми. Непретенциозен, икономичен /сравн./ семеен/градски автомобил за улегнали хора.
Абе аз дори не съм я виждал... А за харесването - ами харесвам си моята, нищо, че е 3 годинки почти по-стара, ама има толкова много нови неща по нея, че не бих я сменил! Реално моята кола с купуване, докарване от Италия и всичко ново наслагано по нея ми е далеч под 4000 - защо ми е да се разделяме...
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- Roberta
- Официален говорител
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На 4000лв., но на познат така да се каже и беше 92г., ел. стъкла, ел. огледала, централно, аларма, музика .......... 

Последна промяна от Roberta на Чет 17 авг 2006 9:45, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”