Впечатления Ви от Kia Sportage
Впечатления Ви от Kia Sportage
Колата, за която Ви питам е с бензинов двигател 2.0л и 128 к.с. Интеренсува ме първоначалното и обслужване и какви разходи да се очакват? Няма да е зле и да кажете похапва ли този мотор?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Впечатления Ви от Kia Sportage
а кой спортидж бре
Стар/нов.
Обслужване във Варна забрави!
Шумен ти е близо и човека печен
http://www.kia-bg.com/smf/index.php
п.п.
Тук все пак е ВАГ форум

Стар/нов.
Обслужване във Варна забрави!
Шумен ти е близо и човека печен

http://www.kia-bg.com/smf/index.php

п.п.
Тук все пак е ВАГ форум

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И на мен не ми е ясно защо в този форум всеки ден се пита за други марки автомобили. Има тема със списък на автоклубовете. Питайте си там.
ПП: Какъв е сайта на клуба на "Летящите чинии", че мисля да си купувам и да не пускам тема във VW форума?
ПП: Какъв е сайта на клуба на "Летящите чинии", че мисля да си купувам и да не пускам тема във VW форума?
Последна промяна от group® на Чет 17 фев 2011 18:03, променено общо 1 път.
Причина: Поспамваш си а?! Гледам навсякъде се вреш ...
Причина: Поспамваш си а?! Гледам навсякъде се вреш ...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Защо да не пита?
Нещо на интересен ли се правиш?
Нещо на интересен ли се правиш?
Barboukov написа:И на мен не ми е ясно защо в този форум всеки ден се пита за други марки автомобили. Има тема със списък на автоклубовете. Питайте си там.
Ако искаш и лайновоз си купувай не ме е еня за теб и мнението ти. Форум обаче, веднага ще ти предложа.
П.С. Попитах тук тъй като форума на киа си е меко казано слабо посещаван
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
pensiq написа:
П.С. Попитах тук тъй като форума на киа си е меко казано слабо посещаван
само така ти изглежда

Може и да си прав. Аз прерових форума и имаше 2 3 теми за въпросната кола и нямаха отговор поне от 2 3 месеца.Иначе, ако темата много Ви боде очите ключ и да няма дразги.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
pensiq написа:
Ако искаш и лайновоз си купувай не ме е еня за теб и мнението ти
Недей да се връзваш на провокации, защото най-много и ти да го отнесеш!
Дотук с оффтопика

За спортиджа можеш да прочетеш повечко в офф роуд форума.
Поне аз там бях намерил най-много информация за тях, когато аз залитнах. Лило сори ама в Киа форума няма почти нищо за Спортиджа.
Като цяло евтини и безпроблемни (сравнително), но с уговорката, че става дума за СУВ евтино

Познанията ми не са много за тази кола и споделям само прочетеното от мен.
Иначе има нещо, което винаги питат в офф роуд форума, когато някой пита за Жипка - "за какво ще се ползва?"
Предполагам евтината първоначална цена те блазни?!
Обърни внимание на неща от сорта на гумите, които са значително по-скъпи, а за жипките са особено важно да са добри(то и за всички коли де). С потегляне на сняг и други такива, нямат проблем и това лъже собствениците, но спирането ... - висок център на тежестта, тежки машини = всеки метър спирачен път е важен и гумите са най-важното.

Това го казвам, защото виждам, че питаш за началните разходи - това не го подценявай!!!

Мерси много за съвета с офроуд форума. Там определено получих доста отговори на терзанията ми. Все пак ако някой има такъв модел, нека драсне ред два.
Имам мнение относно старият Спортидж (1994-1999 модел) 1995 2.0 95 коня.
Ръждясва си, мотора е лаком, а не е толкова здрав колкото казват, забележки по окачването, скорости/раздатки чести проблеми. А на малко заснежен/мокър път без 4X4 е голяма веселба. Интериорът е от японски филм на ужасите(от 80-те) преведен на корейски.
... щях да забравя направи едно кръгче... на мен возията като цяло не ми харесва.

... щях да забравя направи едно кръгче... на мен возията като цяло не ми харесва.
И аз такива неща четох за стария мотор.Иначе за возията си прав. но колата няма да е ежедневка все пак.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”