Тея дни съм малко зле с финансите и ще мога да мина след 2-3 дни ГТП,дано да нямам проблеми....

toshara написа:аз казвам,че е до 5(днес),защото такава дата пише на листа...
Ljubon написа:toshara написа:аз казвам,че е до 5(днес),защото такава дата пише на листа...
Ljubon написа:toshara написа:аз казвам,че е до 5(днес),защото такава дата пише на листа...
KirilGeorgiev написа:Па тогава да хванат да го напишат и на картончето правилно.Не да ми пишат че перфорацията указва месец и година на следващия преглед.
KirilGeorgiev написа:А отпред видя ли какво пише?
brabus написа:НАРЕДБА № 32 ОТ 5 АВГУСТ 1999 Г. ЗА ПЕРИОДИЧНИТЕ ПРЕГЛЕДИ ЗА ПРОВЕРКА НА ТЕХНИЧЕСКАТА ИЗПРАВНОСТ НА ПЪТНИТЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
Чл. 27. (Изм. - ДВ, бр. 52 от 2005 г., доп. - ДВ, бр. 12 от 2007 г.) Пътните превозни средства се представят на периодичен преглед за проверка на техническата им изправност в сроковете, определени в Закона за движението по пътищата и в чл. 37 от тази наредба, считано от датата на предшестващия преглед, отбелязана върху контролния талон или удостоверението за одобрение на ППС, превозващи определени опасни товари.
Прегледът важи до датата на протокола, а не както беше едно време до края на месеца, който е перфориран на талончето.
KirilGeorgiev написа:Мога да чета бе колега и датите ги виждам само се опитвам да кажа че написаното отпред е подвеждащо.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта