какво ми се случи днес

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
divaka
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 16vG60

какво ми се случи днес

Мнениеот divaka » Пон 21 авг 2006 11:14

сутринта към 6 сутринта,в просъница си чувам как ми свири алармата на колата веднага станах,погледнах през прозореца и какво да вида :shock ,некав си рови в колата ми :shocked ,в първия момент неможах да повярвам на очите си,след това за момент си помислих да си замълча и да слеза доло и да го оставя на място тоя копелдак,обаче съм чак да 12-тия етаж докато слеза той може да е изчезнал ,и от там като се разбучах ...всичките роднини до девето коляно ,чак събудих съседите,и той спокойно си затвори вратата и изчезна.Доре ,че преди2 дни един приятел ме помоли да му дам касетофона ,че ще пътува към морето (а на него му го гепиха )та поне за касетофона ми е спокоино,обаче ако не се бях развикал копеленцето щеше да ми гепи усилватела,седалката беше дръпната,единствената щета е ,под дръжката на вратата зее ебати дупката (мамка му )направо има късмет ,че не го хванах защото направо ми падна пердето ,щях да го заколям на място имам един ебати касапския нож :076:

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Пон 21 авг 2006 11:17

Абе зле сме по високите етажи, мани...
Сори колега за случката

Потребителски аватар
dano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dano » Пон 21 авг 2006 11:23

Колега аз тиказах че тази кола е опасно дая държиш на вън.Радваисе чее само това и помисли пак каде щея държиш

Потребителски аватар
divaka

Мнениеот divaka » Пон 21 авг 2006 11:26

dano написа:Колега аз тиказах че тази кола е опасно дая държиш на вън.Радваисе чее само това и помисли пак каде щея държиш

да прав си

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 21 авг 2006 11:28

Колега, а случайно това лято да си бил на почивка в Созопол.....втората половина на Юни?

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 21 авг 2006 11:30

Потребителски аватар
redOne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот redOne » Пон 21 авг 2006 11:31

За съжаление, каквото и да направиш си губещ. Мислил съм го тоя въпрос. Ако тръгнеш да го гониш, добре е да си осигуриш по-голям размер щанга. Тия копелета са нагли и ходят минимум с нож. Друг вариант е да викнеш патрулка (в ранните часове или нощем има шанс, обикалят), но истината е че ще го пуснат защото арестите и затворите са пълни с кокошкари като тоя и на държата й излиза все по-скъпо да ги опандизва. Най-добре е да се въоръжиш с въздушна пушка и да си ги отстрелваш. Да обаче после теб могат да погнат куките. Или пък по-лошо тоя да се върне след две вечери и да ти тегли клечката на возилото. Няма оправия ей :x

Потребителски аватар
divaka

Мнениеот divaka » Пон 21 авг 2006 11:39

batmilko написа:Колега, а случайно това лято да си бил на почивка в Созопол.....втората половина на Юни?

Не колега,бях на Несебър и после на Приморско в началото на Август :wink:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 21 авг 2006 11:51

divaka написа:
batmilko написа:Колега, а случайно това лято да си бил на почивка в Созопол.....втората половина на Юни?

Не колега,бях на Несебър и после на Приморско в началото на Август :wink:

абе едно корадо като твойто - пловдивско, с такава лепенка на резервоара и т.н и т.н. беше паркирало там в стария град пред едни пици лодки.....даже му се кефих, оглеждах и т.н.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 21 авг 2006 11:54

batmilko написа:абе едно корадо като твойто - пловдивско, с такава лепенка на резервоара и т.н и т.н. беше паркирало там в стария град пред едни пици лодки.....даже му се кефих, оглеждах и т.н.

ти внимавай като ги оглеждаш корадотата, да не те подпука некой с въздушна пушка mhihi mhihi

Потребителски аватар
divaka

Мнениеот divaka » Пон 21 авг 2006 11:56

batmilko написа:абе едно корадо като твойто - пловдивско, с такава лепенка на резервоара и т.н и т.н. беше паркирало там в стария град пред едни пици лодки.....даже му се кефих, оглеждах и т.н.

може обаче мойто вече е със софиска регистрация и е без тази лепенка :wink: ,може да има същото
mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пон 21 авг 2006 12:21

Хващаш го, и го замъкваш горе, след което го пускаш да лети надолу и след това си разбиваш вратата и готово ;) Щом се е осмелил да краде... тва е. все едно е дошъл да те граби, и по някаква случайност си го заварил да опитва боба на терасата... и като те е видял, се е стреснал и е скочил през терасата ;) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пон 21 авг 2006 12:34

VW_FEN написа:Хващаш го, и го замъкваш горе....

:lol: Интересно колега, мисля че трябва да качиш около 80 кила мускулна маса, за да замъкнеш някои с моята физика до някъде ..... :lol:
до divaka, колега трудно ще опазиш този красавец пред блока. Кофти случка.
Бат МиТко, зеленото Корадо в Созопол си е с Бургаска регистрация, мно'о ме накефи, имам и снимки някъде вкъщи :lol:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 21 авг 2006 13:13

Така и не разбрах откраднал ли е нещо? И сигурно ли е че се е опитвал да открадне нещо, а не колата?

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 21 авг 2006 13:17

Бате и аз съм ги дебнал с нож ама след това. Но не дойдоха повече. :twisted:
Най-добре си намери един платен паркинг за 30тина кинта. :x Оправия нема от тия олигофрени. Чупат ли веднъж после пак се случва. :evil: Поне при мене де. :twisted: :x
Пък дори да е с каско е кофти да си видиш колата потрошена. :x За тва я крии докато е време. :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”