Прехвърляне на винетен стикер
Прехвърляне на винетен стикер
Колеги, интересно ми е възможно ли е да ползвам винет стикер от 1 кола на друга,ако на него пише номера на 1вата ? Защото имаше период на задължително написване на номера върху стикера,а сега като не е задължително(някъде сигурно пак го пишат)може ли да се ползва на друга кола? Да речем примерно че колата е тоталка и аз съм си платил за стикера,ще мога ли да го ползвам на новата кола примерно ?
- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
Re: Прехвърляне на винетен стикер
надали...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Свържи се с Агенция пътна инфраструктура и ги питай.
Тук само ще гадаем.
Тук само ще гадаем.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
andro_ написа:Свържи се с Агенция пътна инфраструктура и ги питай.
Тук само ще гадаем.
Точно така, а понеже аз съм имал подобен казус преди 2г. ако ти кажа какво ми обясниха, че трябва да се направи ще отидеш направо да си купиш нова винетка.

-
- Автомобил:
- Двигател:
За това и тая година винетката без номер, върху фолио пък си я слагай където решиш 

-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.6 ABU
А няма ли вариант да оставиш винетката на яко слънце или друг по-силен източник на светлина, за да избелее мастилото и да се ползва с друг номер?! А ако е вече залепен оставяш добре да се нагрее на слънце и ако трябва ползвай нещо за нагряване и внимателно я махаш с острие на макетно ножче...

слагаш една хартийка с твоя номер и я лепиш пак.
ако някой ченге забележи разлика го караш да я свали той.
тя щом е залепена няма нормално сваляне.
кво толкова не мога да разбера питаш.
или направо я лепиш,никой не може да ти каже нищо щом не е задължително да има номера ти.
кво като има друг нали е залепена,касиерката е объркала и толкоз.
б@си вие кво ги правите тея куки,те не хапят.
а ти как го имаше същия проблем преди 2 години,като то сега излезе тая глупост за номерата ?
ако някой ченге забележи разлика го караш да я свали той.
тя щом е залепена няма нормално сваляне.
кво толкова не мога да разбера питаш.
или направо я лепиш,никой не може да ти каже нищо щом не е задължително да има номера ти.
кво като има друг нали е залепена,касиерката е объркала и толкоз.
б@си вие кво ги правите тея куки,те не хапят.
yoan4o написа:Точно така, а понеже аз съм имал подобен казус преди 2г. ако ти кажа какво ми обясниха, че трябва да се направи ще отидеш направо да си купиш нова винетка.
а ти как го имаше същия проблем преди 2 години,като то сега излезе тая глупост за номерата ?
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Layer написа:yoan4o написа:Точно така, а понеже аз съм имал подобен казус преди 2г. ако ти кажа какво ми обясниха, че трябва да се направи ще отидеш направо да си купиш нова винетка.
Не четеш внимателно..., колега.

Моя проблем беше, че се направих на тъп и казах, че ми се е счупило стъклото и искам само по отрязъка, който все пак доказва наличието на винетка, да ми дадът дубликат или нещо такова...., ама не стана.
А причината беше, че истинската винетка беше залепена на едно найлонче, както съветват тука някои и просто падна зад таблото..... , при едно отлепяне...

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Ти зад таблото добре.Аз познавам един и той така на найлонче я лепнал и с плюнка.Лятото свалил джамовете усилил музиката и се кефи на макс.Прибира се у тях и гледа винетка йок
А то от вятъра и слънцето се отлепила и фръкнала през джама
А към автора,ако успеш да я отлепиш и да изтъркаш мастилото по някакъв начин.После я лепиш на найлонче и си правиш каквото си знаеш.

А към автора,ако успеш да я отлепиш и да изтъркаш мастилото по някакъв начин.После я лепиш на найлонче и си правиш каквото си знаеш.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”