Вероотстъпнически въпрос за Ситроен.
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Вероотстъпнически въпрос за Ситроен.
Какво мислите за Ситроен ксантия, 1,9 ТДИ, 1996 година с клима и т.н. без кожа за около 5 иляди лева. Колата е в перфектон състояние, ама си е френски чекрък. посъветвайт ме да дезертирам ли от народния автомобил, щото много коли се нагледах и няма читави фаувета за тези пари с клима. или са скъъъъъъъъъъъпи или раздрънкани, а най-често и двете. и ни мъ бийте

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хмм кво да ти кажа, един колега има ксантия 1.6 90 коня,
Моя голф при положение, че аз имах да оправям разни неща поради това, че преди това го е карала жена ми, влиза 3-4 пъти в сервиз.
Неговата ксантия за това време влиза 9-10 пъти
но за 5000 мисля е добре, той взе неговата за 5500 и то е бензин 1995
Моя голф при положение, че аз имах да оправям разни неща поради това, че преди това го е карала жена ми, влиза 3-4 пъти в сервиз.
Неговата ксантия за това време влиза 9-10 пъти
но за 5000 мисля е добре, той взе неговата за 5500 и то е бензин 1995
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
да не те плаша ама на колегата се преи.а хидравликата-и остана без спирачки и хидравлика-всичко е с една помпа.Днес разбрахме че не трябвало да вдига с хидравликата на горе надолу,като си дръпнал ръчна спирачка-и така той сам си я прецака-ама на сфетофара вчера си мина на червено с натисната спирачка-кофти работа.иначе добре вози ако е наред хидравликата.и тя е дизел-от към мотор няма оплаквания.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
На Ксантията пневматичното окачване мнооо хубаво вози ,ама един пич с бензинка на газ веднъж кат му загасна от газта на булеварда-клекна на долу таз кола и ни напред ни назад и с пътна помощ я откараха.Та освен сички други работи за тва че е нежна и скъпа да ти еба и окачването кат та зареже и неможеш я прибуташ да канавката.На сички ситроени ръчната е отприд и зимата не можеш се гавриш по завоите
Ситроен нямат TDI а TD with intercooler.На старо като копуваш зависи сичко от състоянието и парите се пак.Ама тая евтина цена е самнителна дори за ксантия,щото се пак колата е ТД и с клима.Аз бих я прегледал щателно и вкарал в 1-2 сервиза за диагностика преди тва.

- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
netizen написа:ако ще е френска, да е Пежо
е тва е приказка/имам 10г.309-ка и съм мнооого доволен от нея

та, на темата, мой близък си купи преди години от "Автмоторкорпорация" нова ксантия на лизинг - чудна 2.0 бенз. + турбо - 150коня + кожа

иначе за тия пари това е GREAT DEAL - дизел + клима + нова - супер, ама от там нататък? незнам.
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
иначе за тия пари това е GREAT DEAL - дизел + клима + нова - супер, ама от там нататък? незнам.
е и това мен ме притеснява - послето какво следва. Всички ми викат да изчакам и сигурно сте прави, ама сега съм с един свръх насран опел астра на един приятел и не знам дали въобще ще ме закара до морето, пък и съм с малко дете...ама то си е мой проблем. мерси много за отговорите, имах малко нужда от отрезвяване.
Между другото, преди 10-ина дена бях пуснал и една тема за лагуна, също гооооооляма далавера/ако някой я е прочел/. та за нея също много мислех и се чудих. и като я закарахме на майстор - що да видим?!? кола на 9 години, компресията - 12,12,12,8

то е ясно - евтиното винаги излиза скъпо!
айде напред към автокъщите и мобилето отново!!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”