Колеги ето това е маслото:
http://www.prospeed.bg/cat/product_info ... ts_id=4532
Някой да има опит с него или да сподели мнение?
Мнене за масло Bardahl XTC 10W40
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнене за масло Bardahl XTC 10W40
Малко ъп на темата ..
Колега, сложи ли от това, че и аз го загледах. Притеснява ме малко това наблягане на миещите му свойства - да не взаме да текне мотора като лейка в резултат. В момента съм с Мотул 6100, цената е подобна, не знам дали да пробвам с това .
А, да, става дума за Mazda 323C 1.8 BP мотор с хидравлични повдигачи (по капризни били уж към масло, макар че изобщо не е пипнала нивото за почти 8к км).
Според wikipedia Bardahl си е марка, макар че аз не я бях чувал, но пък и проспиид са вносители .. няма ли някой да ни светне ?
Колега, сложи ли от това, че и аз го загледах. Притеснява ме малко това наблягане на миещите му свойства - да не взаме да текне мотора като лейка в резултат. В момента съм с Мотул 6100, цената е подобна, не знам дали да пробвам с това .
А, да, става дума за Mazda 323C 1.8 BP мотор с хидравлични повдигачи (по капризни били уж към масло, макар че изобщо не е пипнала нивото за почти 8к км).
Според wikipedia Bardahl си е марка, макар че аз не я бях чувал, но пък и проспиид са вносители .. няма ли някой да ни светне ?

- Casamia
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнене за масло Bardahl XTC 10W40
Бащата кара само с Bardahl. Това са качествени масла не са някакви боклуци. Пробвал съм да карам с ХТС C60 10W40 - отлично се държеше двигателя, който e 1.8T Пасат, 2000 г.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”