http://www.opel.bg/microsites/corsa_BG/
santo_trafficante написа:количката е много хубава кефи ме има и хубав дизелов мотор
ааа сайта да добре направен
хмм нещо ме съмнява тая работаOne написа:само не мога да разбера как тия хора от опел така и не се научиха как се прави елементарна антикорозионна защита, как може на Корса на 6 месеца от магазина да избие ръжда под прозореца на шофьорската врата без да е имало нито удар нито нищо ???? това на колега на майка му на орлето го гледах преди време
santo_trafficante написа: хмм нещо ме съмнява тая работаможе камъче да е ударило и да тръгне..но с мойте опели не съм имал такива проблеми:)а и тея който се продават в Бг.са Унгарска сглобка и малко са съкратени:)има разлика като го вземеш от Германия същия
абе човек моята я купих от Германия и я дрънках тук 4год грам ръжда не изби и никва забележкаOne написа:santo_trafficante написа: хмм нещо ме съмнява тая работаможе камъче да е ударило и да тръгне..но с мойте опели не съм имал такива проблеми:)а и тея който се продават в Бг.са Унгарска сглобка и малко са съкратени:)има разлика като го вземеш от Германия същия
ха ! какво камъче - тя ръждата отдолу вдигнала боята![]()
бтв. това ,че за бг пристигат "нови" коли н-то качесвто не е никаква тайна, затова по добре кола 2-ръка от германия вместо от магазина от бг
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта