Автокъщи в Кюстендил.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Автокъщи в Кюстендил.

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Пет 08 авг 2008 9:35

Здравейте колеги. Интересуват ме адреси на автокъщи в Кюстендил. Как е пазара на употребявани автомобили там. Има ли избор.
Ако можете да кажете горе-долу къде има автокъщи. Всякакво информация ще ми бъде полезна. Утре смятам да ида до там, да разгледам какво има. Изобщо има ли избор в Кюстендил.
Благодаря предварително :wink:

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Пет 08 авг 2008 9:37

Баш там не ти препоръчвам да ходиш, тази пролет бях там за кола и останах напълно разочарован. В мобилето колата изглеждаше като нова но там картинката беше коренно различна и не само в тази автокъща където гледах аз :wink:

Съвета ми е да се насочиш към някой друг район :wink:

Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Пет 08 авг 2008 9:41

Но пък цените там като гледаш в мобилето са много добри. Поради тази причина и аз смятах да ходя до там, но не можах да стигна (колата я купих от Пловдив). Гледах, че колите в монтана/враца са доста евтини също. Там как е положението някой може ли да каже ?

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Пет 08 авг 2008 9:50

Еме значи бях в Дупница, но там колите бяха в доста лошо състояние. И едни цени бяха сложили, изобщо автопазара в Дупница не е това което беше.
Бях и на Горубляне, там бяха доста по запазени, и цените бяха по добри.
В Кюстендил гледам, че цените са доста добри - АБФ за 3500-4000лв.
Интересува ме къде горе долу се намират Автокъщите, защото никога не съм ходил там, и не ми се мотае половин ден да търся къде са.
Моля за конкретна информация.
Благодаря :wink:

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Пет 08 авг 2008 9:52

Препоръчвам ти село Труд Пловдивско, там съм виждаш що годе добри коли на добри цени поразгледай и там дано имаш късмет :wink:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 08 авг 2008 12:12

Ела до Перник-тук има доста Автокъщи :wink: .Има още в началото на Перник при село Драгичево - около десетина,след това има пак по Околовръстното на Перник срещу спирка Метал,а в града има още поне 10-на Автокъщи.Може и да изскочи нещо,което да харесаш :wink: ,а ако не си харесаш нищо,няма да е проблем по същия път да стигнеш и до Кюстендил :wink:

Потребителски аватар
B12Gold
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот B12Gold » Пет 08 авг 2008 12:21

Като влезете в Кюстендил, ще стигнете до едно кръгово, въртите вътре и тръгвате в посока Дупница/ Благоевград (нямам спомен да ли имаше табели на кръговото). Ако няма табели .... пътят който се влиза в Кюстендил е 4 платна разделен с мантинела на две улици с по две еднопосочни платна. Трябва да излезете по уличка успоредна на тази която сте дошли, ама да не се върнете обратно по другата еднопосочна, която е за излизане от Кюстендил пак към София. Най-много на километър след като излезете от кръговото, ще видите много авто къщи.
В Кюстендил има избор на коли с ниски цени, но и качеството е ниско. От там да си купите читава кола е въпрос на много повече късмет. Това е бедни хора и колите който се внасят за закупени на по-ниска цена, за да се продават на такава.
И на други места из Кн има авто къщи, който и да питаш, ще ти покаже пътя.
Ако иска колегата давам телефон на лична и помагам в ориентирането.
Ако бях в Кн, щях да те разведа с удоволствие, ама не съм. Може да попиташ и колегите Marto и G3 , да ти помогнат. Така ще видиш всички коли за много кратко време и ще остане време по бира ;) :beer :beer :beer

Последна промяна от B12Gold на Пет 08 авг 2008 12:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пет 08 авг 2008 12:26

Дупница, Враца, Кюстендил, та и Перник - все кошари от Италия, излъскани и понаправени да минат 200-300 км и после - канят ме, мамо, на тежка сватба. :D
Аз лично имам пресни впечатления от 2-3 горубленски тупана - най-лъжливите и глупави същества във вселената.
Съвет от мен - никога не вярвай на джамбази - всичките са един дол дренки. Карай си майстор, диагностика, гледай, слушай, карай и така. А това, че колата е карана от старец, поп, моряк или жена, която е ходила само до магазина, е абсЕлютно сигурно - няма друг вариант просто. :D

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Пет 08 авг 2008 12:54

Значи, харесах си това http://mobile.bg/photos/1/small/11217276590558710_1.pic
Обаче искам да разгледам какво друго има. Майстор непременно ще водя, даже той сам ще се цзаведе, защото ходи на състезания на някаква писта в Кюстендил :wink: Със питане все ще се оправим някакси. :wink:

Потребителски аватар
B12Gold
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот B12Gold » Пет 08 авг 2008 15:37

Много хубава снимка, на много хубава кола, ама кажи Голф 3 ли е? Или сложи по-голяма снимка :lol:

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пет 08 авг 2008 16:00

като поувеличиш малко си личи.Голф 3 е - някаква Джи Ти Айка.Май добре изглежда.

vladovl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladovl » Пет 08 авг 2008 16:16

Има няколко автокъщи след гробището на Кюстендил посока село Пиперков Чифлик (там са най-мноого) та дори и на входа на селото има, то е на 2-3 км от града.
Има и в другия край на града квартал Младост до Технополис. Мисля ,че с това и малко питане ще се оправиш.
Колите - голяма част от тях май са на същите джамбази от Дупница.
Успех!

Потребителски аватар
zdravko_1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_1986 » Съб 09 авг 2008 17:07

Туко що се прибирм от Кюстендил. Та какво стана. В Кюстендил погледнах около 10 къщи, избор нголям няма, абе изобщо слаба работа. :cry:
Направих оглед и на едно ГТИ от Мобилето, колата не беше лоша но без майстор да я погледне не се навивам да я взимам.
От там с бащата отидохме в Дупница, и във третата къща в която влезнах погледа ми прикова една красавица.
Голф ГТИ 115кс., 97г., климатроник, АБС, две въздушни възглавници, ел. стъкла, ел. огледала, на 97000км. в много добро състояние.
От там се обаждам на майстора /който е в Самоков / човека поли колата и идва да я гледа и да и се прави диагностика. Огледа мина добре, диагностиката не отчете никакви грешки, нито на мотора, ните на АБС нито на имобилайзера. Направихме и пробно кръгче. Имаше леко придърпване при превключване от по ниска на по висока предавка.
В крайна сметка, колата беше обявена на 5200, свалих я на 4600лв, оставих 500лв капаро, и в Понеделник живи здрави отивам да си я взимам.
Има лека забележка на предната броня, единият фар е леко пукнат, предното стъкло също има 2 съвсем лека точки, като че ли от камъчета.Аккомулаторът също е за смяна.
Много съм щастлив, само с живот и здраве да си я карам. :wink: :drunk : vw fen

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Съб 09 авг 2008 17:59

Колега радвам се ,че си имаш нова количка.... със здраве да те вози
за съжаление малко късно виждам темата иначе щях да ти кажа да не идваш въобще тука
connor cane написа:Дупница, Враца, Кюстендил, та и Перник - все кошари от Италия, излъскани и понаправени

редовно обикалям къщите посока дупница или по известно като "белия камък" ако си минал от там срещу бензиностанцията имаше едно голфче 3-ка с жестоки джанти за 5к изкаран най-отпред да хваща окото...
70% от колите който се продават тук са вкарани с удари и поправени от дърводелци :wink: разлика м/у дупница и кн е ,че тук колите са с по 300-500лв по евтини и няма толкова избор като в дупница...
ако бях видял темата по рано щяхме заедно да обиколиме автокъщите. Аз съм клиент на една къща "хлебарката"/прякора на собственика/ много съм доволен от колите там и няма скрито покрито цените са перфектни но вече късно.
Дано си попаднал на добра кола :wink:

elinor
Автомобил:
Двигател:

Re: Автокъщи в Кюстендил.

Мнениеот elinor » Пет 15 апр 2011 21:18

Колега, недей да купуваш от там. По-добре си намери от частно лице, не от автокъща. И не от КН. scare

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”