БЕЗПЛАТНА ВИНЕТКА??? ОТ КЪДЕ И КАК??

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
plamen032
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

БЕЗПЛАТНА ВИНЕТКА??? ОТ КЪДЕ И КАК??

Мнениеот plamen032 » Пон 04 сеп 2006 20:06

СТАВА ВЪПРОС ЗА ВИНЕТКА ЗА ИНВАЛИД? ДОКОЛКОТО ЗНАМ СА БЕЗПЛАТНИ.. От къде мога да си я зема и как?? в Пловдив

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: БЕЗПЛАТНА ВИНЕТКА??? ОТ КЪДЕ И КАК??

Мнениеот tyo » Пон 04 сеп 2006 20:08

plamen032 написа:СТАВА ВЪПРОС ЗА ВИНЕТКА ЗА ИНВАЛИД? ДОКОЛКОТО ЗНАМ СА БЕЗПЛАТНИ.. От къде мога да си я зема и как?? в Пловдив

От социалната служба по местоживеене на инвалида. Свързано е с голяма бюрокрция, голямо чакане и много документи.

Потребителски аватар
SMYD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SMYD » Вто 05 сеп 2006 8:24

Мисля,че трябва инвалидът да я вземе.От общината по местоживеене.
С талона на колата,и разни свидетелства на инвалида.Сравнително бързо става.Друг е въпроса дали си струва.
Аз дадох талона на колата на собственичката ,за да си вземе винетката,малко преди да я прехвърля на мое име,за да си я използва.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Вто 05 сеп 2006 8:50

Svetli написа:Мисля,че трябва инвалидът да я вземе.

нема таково нещо...аз имам пълномощно и отидох и подадох секви там молби, след 1 месец отидох да я взема (подадох януари молба, те почваха от февруари да ги раздават). А и за да има кола на инвалид - то тоя инвалид е с придружител, следователно трябва да има някой да му движи въпросите....това е в случая придружителя - демек ти :)

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Re: БЕЗПЛАТНА ВИНЕТКА??? ОТ КЪДЕ И КАК??

Мнениеот dready » Чет 07 сеп 2006 15:29

tyo написа:
plamen032 написа:СТАВА ВЪПРОС ЗА ВИНЕТКА ЗА ИНВАЛИД? ДОКОЛКОТО ЗНАМ СА БЕЗПЛАТНИ.. От къде мога да си я зема и как?? в Пловдив

От социалната служба по местоживеене на инвалида. Свързано е с голяма бюрокрция, голямо чакане и много документи.

Бъркаш ,изобщо не е трудно ,по прицип бяха в общините ,но ги преместиха.Може и още да е в общините за винетките но провери.С едно пълномощно ,телка документите на колата попълваш една молба и до 30 дни получаваш винетката.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”