http://standartnews.com/bg/article.php?d=2006-09-07&article=159440
...А някой пита ли шофьорите какво мислят...
Винетки...
- Kalinn
- Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
- Двигател: ARL
Вижте до каде паднаха нашите депутати няма да карат BMW-та
горките.....
http://dnes.bg/article.php?id=27294

http://dnes.bg/article.php?id=27294
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
а не е ли по-добре първо да изравним качеството на пътищата, пък после цените
Ако нашите пътища, няха добри поне колкото междуселските пътища в Германия примерно, щяхме да правим поне два-три пъти по-рядко ремонти на окачвания, гуми и джанти. Да не говорим, колко народ се изтрепа поради нелепи катастрофи, пречинени от лошите пътни условия, въпреки, че според КАТ шофьорите сами са си виновни!

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
на същото мнение съм ,но кучетата лаят -кервана си върви .нямам нищо против и 200лв да дам за винетка ,но да карам по пътища като в Германия,Италия ,Франция ..musura написа:а не е ли по-добре първо да изравним качеството на пътищата, пък после ценитеАко нашите пътища, няха добри поне колкото междуселските пътища в Германия примерно, щяхме да правим поне два-три пъти по-рядко ремонти на окачвания, гуми и джанти. Да не говорим, колко народ се изтрепа поради нелепи катастрофи, пречинени от лошите пътни условия, въпреки, че според КАТ шофьорите сами са си виновни!
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Миналата година си купих винетка, като съвестен гражданин. викам си сега ще съберат пари ще оправят пътищата.
Ку:censored: - точно там от където аз минавам нищо не бутнаха! Даже дупките станаха по-големи.
Тази година не си купих! Дупките продължават да се увеличават.
А и имам странно усещане, че в поддръжката и строителството на пътища в България се занимават умствено изостанали индивиди!Всички виражи ги правят обратни, качеството на асфалта както и на полагането му е под всякаква критика е за одводняване просто няма да говорим
Не мисля и през 2007 да си купувам
винетка
Ку:censored: - точно там от където аз минавам нищо не бутнаха! Даже дупките станаха по-големи.
Тази година не си купих! Дупките продължават да се увеличават.
А и имам странно усещане, че в поддръжката и строителството на пътища в България се занимават умствено изостанали индивиди!Всички виражи ги правят обратни, качеството на асфалта както и на полагането му е под всякаква критика е за одводняване просто няма да говорим

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”