Светло сиво металик (сребристо) БМВ - 3, но не знам точно каква, беше от новичките поне 99г. с регистрационен номер С 5643 НА - моля който го види да пише на л.с.
п.с. - избягал от ПТП
ИЗДИРВА СЕ ! ! !
- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY 2003г
Я питай тук: http://bmwpower-bg.net/forums/
И там издирваха едно сребристо. Може да е същото
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=38346

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=38346
Последна промяна от MamaMy на Пет 08 сеп 2006 0:52, променено общо 1 път.
My написа:Я питай тук: http://bmwpower-bg.net/forums/
10х
От горе на всичко беше пиян и избяга от ПТП ! ! !
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:обади се на КАТ и те ще го издирят гада!
Знаеш ли колко са несериозни нашите полицаи в това отношение?Скоро удариха реното на баща ми(Клио) през нощта докато беше нощтна.
Някаква надрусана или напита с един Мерцедес го издрънка отзад та му огъна каквото беше останало право по тая кола и избяга.
Бащата й видял номера обадих се в КАТ ходихме на оглед, протоколи и до там.
От 2 седмици няма никой.
Е толкова ли е трудно да напишат един рег.номер в системата и да излезе на кой е автомобила...или просто корупцията ги изяжда?Е вярно не съм аз единствен с тоя проблем ама 2 седмици та вече трета тече...
Така че оправяй се колега.
За съжаление това е грозната истина.
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
какво като е мутра, мръсното коп...! я като го намериш се съберете 10-15 маймуни и да видиш как ще почне да реве. д'е.а и ш...ната идиотщина! Ама кви са тия мутри, кви са тия пет лева! не ми се е случвало да си имам вземане-даване с тях, но ако се наложи, ще се бия до смърт, д'е.а и тарикатите!
П.С. записвам си номера и ако го мерна ще сигнализирам!

П.С. записвам си номера и ако го мерна ще сигнализирам!
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:що не разкажеш за кво става въпрос?
Спирах да пусна пешеходци и бях в най-дясна лента, почти бях спрял и кат видех в огледалото тоя мръсник да изпреварва и право от средна лента към мен

После слезна и беше пиян кат кирка, и ми вика с наглостта си "и ся ко праиме"

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ииииииииии... баси копелето е бил тоя!
И аз днес видях едно такова нещо в Пловдив. Точно пред една пешеходна пътека спрял пикап и зад него някакъв Мерцедес, ама от по-старичките, може би 190 купето, с яко смляна предница.
До Мерцедеса седеше една кака и се чудеше явно на кой свят е! А изглежда току-що беше станало, защото шофьора на пикапчето го видях как си върви от задната врата към шофьорската врата и се държи за главата от почуда как тая патка се е навряла в него!
Абе хубаво, твоя пед..астин е бил пиян, но тая лелка като не е видяла пеш. пътека, не вижда ли, че има пешеходен светофар, знак, че има 'зебра', кола спряла...
Че тя така можеше и майка с количка да отнесе... да не чува дявала!
Ама твоя, щом е бил и пиян, че и щом е избягал, наистина заслужава размазване просто!!!!
И аз днес видях едно такова нещо в Пловдив. Точно пред една пешеходна пътека спрял пикап и зад него някакъв Мерцедес, ама от по-старичките, може би 190 купето, с яко смляна предница.
До Мерцедеса седеше една кака и се чудеше явно на кой свят е! А изглежда току-що беше станало, защото шофьора на пикапчето го видях как си върви от задната врата към шофьорската врата и се държи за главата от почуда как тая патка се е навряла в него!
Абе хубаво, твоя пед..астин е бил пиян, но тая лелка като не е видяла пеш. пътека, не вижда ли, че има пешеходен светофар, знак, че има 'зебра', кола спряла...
Че тя така можеше и майка с количка да отнесе... да не чува дявала!
Ама твоя, щом е бил и пиян, че и щом е избягал, наистина заслужава размазване просто!!!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”