Как стои въпроса със зелените карти след нова година?
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Как стои въпроса със зелените карти след нова година?
Някой може ли да даде инфо по темата, щото 320€ не са малко пари.....не ми е ясно, след влизането ни гражданска ли само ще ми трябва или без зелена карта неможе извън България. Ако е задължителна и след нова година, какви цени се очаква да бъде горе долу (ако някой знае разбира се).
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nii написа:мда, ама поне ще се реши проблема със задръстванията1/2 от колите в БГ ще се спрат от движение.
или ще въведат месечна гражданска - караш - плащаш, не караш не плащаш
е има и още един вариант....караш без да плащаш - кой както иска да го разбира, дали толко бързо че да не могат да те стигнат куките или по такива улички дет няма да те спрат

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
трябва да се включи в цената ...имаш ГО имаш зелена карта, която важи за всички държави от ЕС+Турция, Швейцария и още една две...държавите по сонвенцията "Зелена карта"...Колко ще струва не се знае, рано или късно ГО в б-я за масовите коли ще стане 300-400 евро...и пак ще се карат таралясници без никва застраховка
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Стан написа:Момчета, много ме кефите........все едно всеки от вас печели по 3-4000 Евро.......така щял да се реши проблема със задръстванията.......трябваше да се въведат визи за провинцията и да се плаща на входовете на Софеататогава задръствания немаше да има

мани майтапа, наистина рано или късно ще стане 300 евро застраховката. без значение колко изкарваш... и ще зависи от куп неща - възраст на водача и на колата, мощност, в кой град живееш и прочее.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:вече съм банален, но затова в Англия ауди А4, 1,6 маторя струва 700 лири примерно, а ГО му е 500 лири на година...ово е стандарт, а тука един фен си продал нивата и купил мерцедес е200 за 16 000 лв. и аууу няма паре за каско и го...всеки според чергата бре
абе кво да ви кажа, дори 1000€ да стане ГО (включвам и зелената карта тука), пак няма да карам кола с немска регистрация....предпочитам да си давам парите в Бг отколкото по немско. Друг е въпроса, че със сегашния ми статут по скоро няма да карам кола отколкото да снеса 1000€....ама тва е друга тема.
Това което ме интересуваше ми се изясни, ако решите заключвайте....няма смисъл да обсъждаме как ще се решат проблемите на столицата (а и не само на нея).
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”