Спешно ми трябва инфо, дали си заслужава, да си направя ГО в Български Имоти.....
Пасата дет си го купих ГО-то му е в ДЗИ, но днес му изтича вноската, демек днес или трябва да си плтя в ДЗИ, или да сключа нова ГО, много близо до офиса ми предлагат в БИ, като казват, че ще важи до 15.09.2007 и цената няма да се увеличава, което с оглед приеманито ни в ЕС май си е супер....
но не знам нищо за компанията
Те твърдят, че имала само 5% БГ участие и че дори ДЗИ се презастраховала в тях....
МОЛЯ ЗА ИНФО?

ГО в Български Имоти
Re: ГО в Български Имоти
batmilko написа:Спешно ми трябва инфо, дали си заслужава, да си направя ГО в Български Имоти.....
Пасата дет си го купих ГО-то му е в ДЗИ, но днес му изтича вноската, демек днес или трябва да си плтя в ДЗИ, или да сключа нова ГО, много близо до офиса ми предлагат в БИ, като казват, че ще важи до 15.09.2007 и цената няма да се увеличава, което с оглед приеманито ни в ЕС май си е супер....
но не знам нищо за компанията
Те твърдят, че имала само 5% БГ участие и че дори ДЗИ се презастраховала в тях....
МОЛЯ ЗА ИНФО?
ДЗИ да презастраховат в Български имоти... абсурд!!! Български имоти не са презастрахователна компания, а Винер Щетише по-добре ги използвай само в Австрия ...тук мани -бегай! Иди се застраховай в ДЗИ все пак!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”