ГО в Български Имоти

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

ГО в Български Имоти

Мнениеот batmilko » Пет 15 сеп 2006 10:42

Спешно ми трябва инфо, дали си заслужава, да си направя ГО в Български Имоти.....
Пасата дет си го купих ГО-то му е в ДЗИ, но днес му изтича вноската, демек днес или трябва да си плтя в ДЗИ, или да сключа нова ГО, много близо до офиса ми предлагат в БИ, като казват, че ще важи до 15.09.2007 и цената няма да се увеличава, което с оглед приеманито ни в ЕС май си е супер....
но не знам нищо за компанията
Те твърдят, че имала само 5% БГ участие и че дори ДЗИ се презастраховала в тях....
МОЛЯ ЗА ИНФО?

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Re: ГО в Български Имоти

Мнениеот Dragon » Пет 15 сеп 2006 10:57

batmilko написа:Спешно ми трябва инфо, дали си заслужава, да си направя ГО в Български Имоти.....
Пасата дет си го купих ГО-то му е в ДЗИ, но днес му изтича вноската, демек днес или трябва да си плтя в ДЗИ, или да сключа нова ГО, много близо до офиса ми предлагат в БИ, като казват, че ще важи до 15.09.2007 и цената няма да се увеличава, което с оглед приеманито ни в ЕС май си е супер....
но не знам нищо за компанията
Те твърдят, че имала само 5% БГ участие и че дори ДЗИ се презастраховала в тях....
МОЛЯ ЗА ИНФО?

ДЗИ да презастраховат в Български имоти... абсурд!!! Български имоти не са презастрахователна компания, а Винер Щетише по-добре ги използвай само в Австрия ...тук мани -бегай! Иди се застраховай в ДЗИ все пак! :)

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 15 сеп 2006 10:59

решено, няма да бъде нито в ДЗИ нито в БИ, мерси на хората от форума....
може :lock

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”