Скоби за неправилно паркиране
Скоби за неправилно паркиране
Гледам закичили са ми колата пред офиса. Въпросът ми е глобата увеличава ли се с течение не времето или е една и съща и за 1/2 час и за цял ден?
И какво става ако до вечерта не се обадиш да ти я отключат, че май не съм виждал скоба да нощува на кола.
Някво инфо?
И какво става ако до вечерта не се обадиш да ти я отключат, че май не съм виждал скоба да нощува на кола.
Някво инфо?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Скоби за неправилно паркиране
нали знаеш как се сваля скоба -вдигаш колата на крик ,махаш гумата -слагаш резервна и си готовVarbona написа:Гледам закичили са ми колата пред офиса. Въпросът ми е глобата увеличава ли се с течение не времето или е една и съща и за 1/2 час и за цял ден?
Някво инфо?

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
landwarrior написа:нали знаеш как се сваля скоба -вдигаш колата на крик ,махаш гумата -слагаш резервна и си готовVarbona написа:Гледам закичили са ми колата пред офиса. Въпросът ми е глобата увеличава ли се с течение не времето или е една и съща и за 1/2 час и за цял ден?
Някво инфо?или лекичко напред -назад ,напред- назад и скобата ще се разкачи
да много хитро

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
има едни специални ключовеsanto_trafficante написа:landwarrior написа:нали знаеш как се сваля скоба -вдигаш колата на крик ,махаш гумата -слагаш резервна и си готовVarbona написа:Гледам закичили са ми колата пред офиса. Въпросът ми е глобата увеличава ли се с течение не времето или е една и съща и за 1/2 час и за цял ден?
Някво инфо?или лекичко напред -назад ,напред- назад и скобата ще се разкачи
да много хитросамо дето няма как да стигне с ключа до болтовете
да му беше препоръчал "флекс"

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
е ако имаш капачка незнам ,иначе става ,просто скобите не прилепват плътно до болтовете -а болтовете пък влизат не повече от 5мм в главината лесно може да се отвият с ключ толкова ,колкото да свалиш джантата.blacki написа:Не става. Особено ако имаш капачка на болтовете за джантите.Какъвто и ключ да пробваш капачката не излиза.
![]()
П.п това движение става само на джанта -обикновенна ,железна кадето главите на болтовете се виждат а не както са при летите -скрити

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”