Пиша я тая тема, само да се оплача от едно КОШМАРНО пътуване! Вчера (неделя) се връщам от "почивка" на вилата (150 км. от София). Пасатора яко нятъпкан с хора (аз със семейство си + балдъзата със семейството си). На задната седалка едно дете на 12 месеца реве. До него моя син (на 10 месеца) крещи, двете майки се мъчат да ги успокоят. М/у тях дъщеря ми си е запушила ушите и крещи не ги поняся вече и да вземат да млъкнат. До мен, баджанака най-спокойно ми обяснява как се правят интегрални платки в Америка и какви нанотехнологии се използват и защо преди да се "прогорят" с лазери се поставяли във вода (все едно че изобщо ме интересува как се правят платки)... Вали проливен дъжд... И в цялата тая дандания аз се мъча да карам кола и да слушам резулатите от мачовете по Гонг...
Вярвате ли ми, че малко след Правец ми идваше да спра, да сляза от колата и да си взема такси до София, пък те да се оправят както си искат. Не съм вярвал, че в една кола може да има толкова много различни по своето естество и децибели шумове

Koшмарно пътуване
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Градски,случвало ми се е и на мен подобна ситуация-тъщата и жената нещо философстваха на тема моите шофьорски умения.....десен мигач,изключване на двигателя и оставяне на ключовете на таблото с пожелание за приятен път-излизам от колата/и двете нямат книжки и не могат въобще да карат/ и махам на едно преминаващо такси......
Та ме влачат да излизам от таксито-бакшиша
и обратно този път все едно съм сам в колата!Ама твойта е била много по-сложна-с дечурлига и не върви да усилваш музиката или да повишаваш тон!Нямахте ли биберони под ръка? 

е...така е с малки деца
. Не се оплаквайте. Вижте малко по-горе има петиция. Някои се чудят как да имат такива. Не че аз не съм се нервил. Съвет от мен: Взимай пример от баджанака ти. Той щом в тая ситуация е говорел за платки, значи не обръща внимание на ревовете. Питай го как успява, щото и на мен и на жената ни е зор. Пък после ще споделяш
Макар, че вече ни е лесно де. Детето е на 8 г. и не пищи, ама ся има друг зор. Задължително му трябва компания, иначе ни надува главите. А пък лошото е, че повечето ни приятели имат доста по-малки деца и се получава разминаване.
Ама наистина ти е било зор като си мисля...

Ама наистина ти е било зор като си мисля...
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mal написа:...Взимай пример от баджанака ти. Той щом в тая ситуация е говорел за платки, значи не обръща внимание на ревовете. Питай го как успява....
Дебил-американец! Сигурно като са падали небостъргачите, той е пиел кафе с тирамису. По-голям непукист от него не съм виждал. Даже не стана от стола си, когато детето му си изтрещя тиквата в бетоновия под на вилата
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам си начин да ги накарам да млъкнат, обаче с деца не става. Просто вкарвам една предавка по-надолу, газ до дупка, малко пързаляне на завоите, и всичко живо млъква
Иначе това е най-правилния съвет според мен - само че копчето се намира в главата ти. Натискаш го, изключваш се, и се наслаждаваш на пътя

абе Скубич, не можа ли да намериш копчето дето пише на него Изкл.
та натискаш го, поглеждаш право напред в пътя и вече всичко е ОК...
Иначе това е най-правилния съвет според мен - само че копчето се намира в главата ти. Натискаш го, изключваш се, и се наслаждаваш на пътя

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”