Може и аз да бъркам ама ми се струва, че преди време имаше фирма, която предлагаше предна решетка (тази за фаровете), която беше във вариант 2 или 4 фара, но си имаше червеното обкантване.
А и ако някой каже този кант с какво може да се направи няма да е зле.
Малко офф за "тунинг" решетка за Голф 2
- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
Re: Малко офф за "тунинг" решетка за Голф 2
viewtopic.php?f=53&t=204697&hilit=%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD+%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%82+%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0
Също така може да пробваш с червено фолио. Някъде тука из форума бях мернал тема, че в "тюнинг" магазинчетата продавали такова фолио на ролки по няколко милиметра широко и точно за решетките се получавало екстра, ама не мога да я намеря пустата тема...
Също така може да пробваш с червено фолио. Някъде тука из форума бях мернал тема, че в "тюнинг" магазинчетата продавали такова фолио на ролки по няколко милиметра широко и точно за решетките се получавало екстра, ама не мога да я намеря пустата тема...
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
brabus написа:Може и аз да бъркам ама ми се струва, че преди време имаше фирма, която предлагаше предна решетка (тази за фаровете), която беше във вариант 2 или 4 фара, но си имаше червеното обкантване.
А и ако някой каже този кант с какво може да се направи няма да е зле.
Най-добре ще стане с боя . Варианта с фолио пак става , обаче с боята ще издържи по-дълго време

п.с. Задължително използвай основа преди боята , иначе ще държи от ден до пладне ...
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Абе Голфъра май ми е намерил решетка.
Този човек има всичко в "склада" и само изписва оттам (вътрешен хумор).
Но като цяло продължавам да диря мнения за фирма, която предлага такива решетки.

Този човек има всичко в "склада" и само изписва оттам (вътрешен хумор).
Но като цяло продължавам да диря мнения за фирма, която предлага такива решетки.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
brabus написа:Но като цяло продължавам да диря мнения за фирма, която предлага такива решетки.
Тази решетка със или без емблема и също така оригинална ли е или фирмена сглобка ( като тези от "ФК" ) ?
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
По Симеон съм виждал и дори съм си купувал такава за Голфа
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Контакти:
Део, по принцип предпочитам да е оригинална и с емблема. Но това в момента вече не се произвежда, за да намеря такава чисто нова.
Що се касае до производител от продуктите на FK не съм изобщо очарован. Те са си просто опаковчици на продукти с произход далечния изток.
Гледах на сайта на Mattig, но още не мога да преглътна 200 лв. за решетка. Само тази ми хареса при тях. Без емблема и с 2 фара.

bnick, преди доста време бях взимал такава от Симеон за 24 лв. Точно на първа неравност горните щипки се откачаха и правеше луфт м/у калника и решетката. Просто не им е зададен фабрично лек радиус. По тази причина решетката и седи под напрежение при закопчани щипки.
Що се касае до производител от продуктите на FK не съм изобщо очарован. Те са си просто опаковчици на продукти с произход далечния изток.
Гледах на сайта на Mattig, но още не мога да преглътна 200 лв. за решетка. Само тази ми хареса при тях. Без емблема и с 2 фара.

bnick, преди доста време бях взимал такава от Симеон за 24 лв. Точно на първа неравност горните щипки се откачаха и правеше луфт м/у калника и решетката. Просто не им е зададен фабрично лек радиус. По тази причина решетката и седи под напрежение при закопчани щипки.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Винаги съм си мислил , че тази решетка има нещо общо с решетката на Голф рали . Хубава е , но и тези 200 лв. който казваш не са никак малко ...
п.с. Аз ли греша или преди време някъде гледах същата за около 140 лв. нова . Абсолютно същата , само незнам дали беше на Камей .
п.с. Аз ли греша или преди време някъде гледах същата за около 140 лв. нова . Абсолютно същата , само незнам дали беше на Камей .
- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Това постигнах аз само с червено спрейче
Може да го пробваш този вариант.

Може да го пробваш този вариант.

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Контакти:
golf_1@, а с какво обработи пластмасата преди да пръскаш боята? И втори въпрос - издържа ли на водоструйки и препарати? 

- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
На голфа решетката, огледалата и други пластмасови детайли бяха пръскани със спрей. Преди полагане на спрея може да се шкурне леко с много ситна шкурка, след това задължително се пръска с пластификатор за пластмаса, като основа за да задържи боята.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
BeckoTDI написа:На голфа решетката, огледалата и други пластмасови детайли бяха пръскани със спрей. Преди полагане на спрея може да се шкурне леко с много ситна шкурка, след това задължително се пръска с пластификатор за пластмаса, като основа за да задържи боята.
Точно така

Брабусе . Ако ще пръскаш канта на решетката ти , можеш да го тръкнеш и с водна шкурка . След това действаш по начина по който Веско ти каза .
Ако питаш мен , аз винаги обичам да поставям и основа или по-точно да пръсна със шприц .

- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Спреят с които пръсках аз беше някакъв за пластмаси и такива неща, обаче си нямам никаква идея в момента на коя фирма беше
Иначе доста добре си се държеше при миене, аз лично нямах проблеми
п.п иначе другият вариант е това което Веско е казал

Иначе доста добре си се държеше при миене, аз лично нямах проблеми

п.п иначе другият вариант е това което Веско е казал

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”