Централно на ван

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
tisho_g
Автомобил:
Двигател:

Централно на ван

Мнениеот tisho_g » Съб 14 май 2011 16:01

Някои знае ли от каде се командва централното изцяло от комфорт модула или има някаде друго нещо. Тиа дни ме побърка прави каквото си иска и когато си иска
А осветлението по вратите от каде се управлява че вече патих и с него.
Благодаря предварително

ik_sekulov
Автомобил:
Двигател:

Re: Централно на ван

Мнениеот ik_sekulov » Съб 18 юни 2011 16:48

Централното заключване и климатика се командва от комфорт модула.Аз също имам проблем със заключването на шарана ще ходя при някой дето ги чатка и ако трябва смятам да купя части на старо-има много обяви за това,че били доста солени новите :( Ще пиша като имам резултат.Казвай и ти нещо ако разбереш.

tisho_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_g » Съб 18 юни 2011 19:11

ik_sekulov написа:Централното заключване и климатика се командва от комфорт модула.Аз също имам проблем със заключването на шарана ще ходя при някой дето ги чатка и ако трябва смятам да купя части на старо-има много обяви за това,че били доста солени новите :( Ще пиша като имам резултат.Казвай и ти нещо ако разбереш.

К'во да кажа колега вече 3-4 пъти като слезна пред блока джамовете ги намирам свалени добре че комшиите са свястни и не се е уцелило дъжд маи целиа ми проблем идва от шофьорската врата

ik_sekulov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ik_sekulov » Вто 21 юни 2011 17:22

Ама пробва ли да го оправиш някъде или не.Казаха ми, че в Харманли имало някой дето много ги чаткал тези неща по електрониката и там ще ходя.Ще ти кажа като имам резултат.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”