От 11 до 19 Юни 2011 година http://www.dnevnik.bg/skorost/2011/06/0 ... a/?ref=rss
Някой ако ходи, да сподели впечатления от първо лице. Цени на билети, колици и други такива. Аз ако намеря с кой другия уикенд може и да отида да разгледам.
Автосалон София 2011
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: Автосалон София 2011
За възрастни беше 6лв,за деца под 7 години без пари,а за ученици 3лв.Аз утре живи и здрави,мисля да намина да видя за какво става на въпрос.
- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
Току що се връщам от там и като цяло останах с добро впечетление, но от премиум класа бяха само от мерцедес. Очаквах да видя нещо от БМВ, Порше, Ауди и ФБ, но уви... Иначе добро впечатление ми направиха - Фабиа Монте карло, Киа Оптима , покрай Хуварите имаше голям интерес
, но лично аз най-се изкефих на залата на Топ Гиър и колите на НСО.

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
И аз ходих 
Останах много доволен, карах ел.колело
Седнах в почти всички коли, вкл. и в Камаро-то
но най-много ми хареса състезателното Пежо от 24-те часа на Льо Ман - просвет 2 см. от земята
И Импрезата STI 300 к.с. 0-100 за 5.2
- убав голф е тя
Кофти че нямаше VW...

Останах много доволен, карах ел.колело

Седнах в почти всички коли, вкл. и в Камаро-то

И Импрезата STI 300 к.с. 0-100 за 5.2

Кофти че нямаше VW...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хареса ми залата със старите автомобили. Малкото предоставена информация беше много интересна.
Разочарован съм от качеството на новите автомобили. Почти във всеки имаше по нещо изглеждащо ужасно евтино и пластмасово, което да подразни. Лидерът в тази класация са Дачия и GWM. Не само в ниския и среден клас, а и във високия. Колкото и да е жалко, Фокус изглежда по-качествен от Октавия.
Жалко, че няма Ауди, ФВ и БМВ.
Разочарован съм от качеството на новите автомобили. Почти във всеки имаше по нещо изглеждащо ужасно евтино и пластмасово, което да подразни. Лидерът в тази класация са Дачия и GWM. Не само в ниския и среден клас, а и във високия. Колкото и да е жалко, Фокус изглежда по-качествен от Октавия.
- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
myrshavija написа:Хареса ми залата със старите автомобили. Малкото предоставена информация беше много интересна.
Напълно споделям мнението

- Toni_Kazi4ane
- Автомобил:
- Двигател:
- mitko66
- Автомобил: MK8 eTSI DSG
- Двигател:
myrshavija написа: Колкото и да е жалко, Фокус изглежда по-качествен от Октавия.
Все пак това е модел който се произвежда от 2005 (с един фейслифт), докато фокусника е тазгодишен, пълен с електронни ангели хранители...екстра си е окито

-
- Автомобил:
- Двигател:
Изобщо не говоря за екстри. Имам пред вид качеството на материалите, как се затварят вратите ...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Доста слабо, поне за мен нямаше нещо, което наистина да ме грабне. Може би единствено залата на Топ Гиър.
Китайците исках да видя какво представляват на живо - каквото и очаквах, само не предполагах, че толкова безочливо копират Тойота, особено при малкия модел - разликите с Ярис са едва забележими.
Ще си позволя да не се съглася с Миро относно Шкода - аз лично съм очарован от Супърба.
Ситроен, Опел, Пежо и др. много са си повярвали - такива цени видях, че направо да ти се завие свят, пък било криза. Едно Субару беше на доста по-приемливи цени като съотношение цена качество. Тойота също.
Най-добри бяха промотърките на Субару и китайчетата.
Китайците исках да видя какво представляват на живо - каквото и очаквах, само не предполагах, че толкова безочливо копират Тойота, особено при малкия модел - разликите с Ярис са едва забележими.
Ще си позволя да не се съглася с Миро относно Шкода - аз лично съм очарован от Супърба.
Ситроен, Опел, Пежо и др. много са си повярвали - такива цени видях, че направо да ти се завие свят, пък било криза. Едно Субару беше на доста по-приемливи цени като съотношение цена качество. Тойота също.
Най-добри бяха промотърките на Субару и китайчетата.

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега се връщам от автосалона и ще споделя малко впечатления. Най-готината за мен кола е новият Фокус, просто Форд са надминали себе си. Другото което ме впечатли е новия джиБ Корандо, корейците са го докарали на вид и екстри, даже уговорих тестдрайв с девойката. От "българските" коли само Voleex ми направи добро впечатление, доста прецизна сглобка и добра ергономия, мисля че ще пожъне успех. Понеже говорихме за Superb и Mercedes...може да отидете и да седнете в Шкодата, наистина е премиум. Тойота Приус също ми хареса. На щанда на Пежо ми хареса болида 908 HDI FAP и новия 508. Неприятно впечатление ми направи Lexus, бяха си заключили всички коли, за справка във всички коли на Mercedes, Jaguar, Subaru и др. можеше човек да влезе и да пипне. На щанда на Kia видях Optima, доста хубава кола. Седнах в една въшка Picanto, има доста пространство и външния вид лъже. На щанда на Opel ми хареса Insignia, Ampera беше заключена. Нейния брат Volt имаше проблем с ключалката и един ключар на място го бореше нещо. Ето малко снимки:
https://picasaweb.google.com/dragozov/2 ... directlink
https://picasaweb.google.com/dragozov/2 ... directlink
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Не бих отишъл - Каде е Ауди и ФВ , то все едно да правиш изложение на GSM-i без Нокия и Ейпъл...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”