Колеги, не знам къде точно трябва да я пусна тази тема, но все пак е косвено свързана с управлението на големите VW. Преди няколко дни бях на психо тест и поради терзанията ми преди него да открия каквато и да е информация ще го опиша накратко:
1.Върху лист формат А4 са разположени разбъркано квадрати с размер около 6 мм и от всеки ръб или стена излиза черта около 4 мм. От възможните 8 комбинации зачерквате 1. В рамките на 1 мин. трябва да зачеркнете максимално, но без пропуски, защото се броят до пропуск.
2.Върху същият лист зачерквате една и подчертавате друга комбинация-2 мин.
3.От едната страна на лист има 30 геометрични фигури, а от другата страна 100 разбъркани, в които тези от първата страна не се съдържат повече от веднъж. Трябва за 7 мин да изведете еднаквите посредством номерата им.
4.Върху листа има 60 геометрични фигури(6х10) и легенда с номерата им (от 1 до 6) трябва в рамките на 3 мин да попълните празните фигури с номерата от легендата.
5.60 логически задачи от типа кариран ромб и кариран квадрат под него в ляво и черен ромб в дясно. Логичният отговор е черен квадрат. Време 30 мин.
6. Flark test- тест за ментално състояние 75 въпроса
7. Държавен тест- подобен 95 въпроса
8. Психо моторна реакция с машината- на два реда са разположени по 5 различни по цвят лампи за който има 5 съответни цветни бутона(бял, зелен, червен, жълт и син). Под тях са 2 бели лампи- лява и дясна свързани с 2 педала. Има и 2 звукови сигнала- нисък с бутон отляво и висок с бутон отдясно. Машината редува дразнители и трябва да отговаряте с правилна реакция. Не е много бавно и трае около 2 мин.
Регламент на психологическото изследване
Re: Регламент на психологическото изследване
Аз го минах преди доста лета и така като гледам писанията ти, не се е променил много.Имам спомен, че въпросите от рода - Кой обичате повече? , Носите ли шарени дрехи? , Хапе ли Ви кучето? - бяха около 300.За машината си прав, че е бързо,но това зависи за коя категория е психото.При C е по-бавно, но за D става светлинно и звуково шоу.Като знам мои познати, колко пъти се явяваха .....
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Регламент на психологическото изследване
Не е много бавно и трае около 2 мин.
времетраенето е различно в зависимост от категорията, възрастта и за кой път се явяваш...интервалите между сигналите могат да се зададат предварително и е различно за всеки според изброените по-горе критерии
относно "личностните въпроси" - на всяко следващо явяване ( ако си скъсан ), се увеличават, на трето явяване са около 300
на трето позволено явяване в рамките на една календарна година, което се провежда само в София, има комбинация от задраскване на квадратчета ( първия тест ) и едно махало, което прави движения в неравномерен интервал и трябва да следиш за 1 минута, колко движения е направило ( май метроном се казваше )
относно писмените тестове , тези с квадратчета, ребуси и т.н., трябва да се попълват последователно ред по ред - както се чете книга, ако има пропуснати също се счита за грешка и тук както при машината има различни критерии за категорията и възрастта на яваващия се
п.п. сигурно има и още, но в момента не се сещам....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”