Колеги онзи ден един приятел който кара една хонда тип джип не я знам каква е монтира някаква щутория на мястото на въздушния филтър смисал той си остава а онова представлява една трабичка с малко електромоторче на високи обороти и перка с 3 витла на ток която завихря въздуха и вкара много по голямо количество което вдига мощноста на колата на него му вдигна 30Hp+ ако някой знае каква е тая джаджа нека ми обясни ако може мерси предварително
Последна промяна от vasex на Пон 04 юли 2011 21:42, променено общо 1 път.
Абе хора спрете се бре стига с тия глупави изобртения дигащи 30-40 коня ей така,преди време имаше пак някаква простотия която се поставя в запалката на колата и вдигаше мощноста а в същото време намаляваше разхода!!!
П.П:Тая джаджа според мен е някакъв нов вид турбо,което се монтира в кутията на въздушния филтър
Последна промяна от Speedy86 на Пон 04 юли 2011 21:49, променено общо 1 път.
и как разбрахте за тези 30 коня правиьте дино тест или как по усет ли и откуде иде тая мощност как така само от въздуха ми нали трябва и гориво за повече мощност нали знаеш че тия 30 коня повече трябва да ги нахраните с нещо как така само с това моторче аиде някои по компетентен да ми обясни
Честно да ти кажа, това едва ли вдига нещо освен разхода на въздух Ако толкова лесно се вдигаха конете на атмосферна бензинка..... Нещо се заблуждаваш приятелю, единствения "вентилатор" който ще свърши работа е нещо такова
и онзи така бленуван вентилатор от авторът по този начин би спирал ,иначе навлизащия поток въздух ,който при голяма скорост си е сериозен .Мисля ,че авторът просто си няма работа и си мисли ,че ще открие топлата вода
Темата е разисквана,не разбрахте ли че с тайвански сУШУар ни'стаа..требе си турбонетикс 'То и аз моята ще я турбинирам,затова купувам охлюв. Този е нов вид,няма грижи с масло
Последна промяна от Vidol Nikolov на Пон 04 юли 2011 22:02, променено общо 1 път.