Мнение относно акомулатор FIAMM
Мнение относно акомулатор FIAMM
Здравейте колеги.Предварително се извинявам ако темата не ми е точно за тук или вече има такава,но искам да ви питам относно марката на споменатия в заглавието акомулатор.Карате ли с такъв акомулатор и ако да доволни ли сте от него или съм дал пари на вятъра.От 1 седмица съм с него и си ми върши перфектна работа,но чух,че има и недоволни от него.Вие на какво мнение сте.На предишната ми кола бях с Варта и цели 2 години карах с него и бях доволен от него.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Мнение относно акомулатор FIAMM
Ако какво??? Иначе става FIAMM за акУмУлатор! Лично аз си купувам или Bosch или Topla,но и FIAMM става!
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Аз бях доволен от него.Но след година ползване ми го откраднаха.
- plamingo
- Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
- Двигател: BAG 2004
Колата ми е Голф 3, 1,6 АЕА. От 2007г. карам с такъв акумулатор! 62 А никакви проблеми
Значи да си карам и да си свиркам и да не се тревожа
.Ако сметнете,че темата е излишна може да я махнете

-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Че имаш ли друга опция,карай докато се скапе и нов...Средно положение няма! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Отзивите напиши след поне 4 години,ако не доживее..то е ясно!При нормална правилна система това е нормален живот за оловен акумулатор.
Така е прави сте
,няма смисъл от паника,колкото изкара все файда 

-
- Автомобил:
- Двигател:
продадох на един приятел такъв на форд ескорт дизел 92 година за 4 години не успя да го съсипе,въпреки че през зимата фордчето доста се хилеше рано сутрин,така че колега бъди спокоен ако всичко ти е наред с колата ще държи 

-
- Автомобил:
- Двигател:
За марки..а те са доста на пазара,абе аз сигурно се повтарям,но един Банер наблюдавам от 2006г.,на него има щампа 2004
,още се държи прилично към днешна дата.Ясно е че е към края на земните си дни,ама ако изкара и идващата зима...е ,ще гласувам за тая марка със всичките си израстъци...Кола-бенц,1.8.Г3

- martin_072
- Автомобил: Seat Ibiza GLXI Audi A4
- Двигател: 1.8 ABS 1.8t
- Контакти:
Всичко си зависи от тек как го експлатираш ако го караш докато падне и тогава да се сетиш да го сложиш на зарядно,няма да изкара много.. също така не е хубаво да го караш полу изтощен също скъсява живота му.. и друго което е много важно следи гъстотата и нивото на електролита,много е важно гъстота на е еднаква в всички клетки 1+- може разбира се ако е обслужваем.. моя така замина карах на кратки разстояния следователно не може да зареди където и да отида,с които и да се заговоря музиката на ОN и седя така заредих го малко,кара кара и така дойде един момент в които го зареждах всеки месец след това всяка седмица и на края GAME OVER
а беше хубав sznajder 62ah 550an колата е внесена с него преди 5 год имала е много яка музика отделно не се знае колко е карана и там,сега съм с ИСКРА 62ah 510an вече втори месец и сам доволен дано изкара колкото предишния

- ludmil
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: RP 1990
- Контакти:
Купих такъв преди 3 години - FIAMM Diamond 12V 60Ah 510 A EN за лека кола.
Първата зима беше добре, втората при по-голям студ започна да пада, а тази, третата го няма никакъв -- щом температурата падне на 0 градуса и умира. Това при условие, че е добре поддържан, алтернатора зарежда на 14V и никога не е оставян без заряд. Така че толкова по качеството на италианските акумулатори. Какво да очакваш от хора, които нямат зима и ядат макарони...
Сега съм с Varta Silver и очаквам да изкара повече...
Първата зима беше добре, втората при по-голям студ започна да пада, а тази, третата го няма никакъв -- щом температурата падне на 0 градуса и умира. Това при условие, че е добре поддържан, алтернатора зарежда на 14V и никога не е оставян без заряд. Така че толкова по качеството на италианските акумулатори. Какво да очакваш от хора, които нямат зима и ядат макарони...
Сега съм с Varta Silver и очаквам да изкара повече...
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Три години карах с такава батерия, купувана нова и проблеми със старта не съм имал 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
издъхна след почти 4 години - за времето никакви проблеми , но съм по-доволен от Монбат-а
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”