Днес между 3-5 чаках една приятелка да се върне на летището.
Бях спрял като се идва по големия булевард, веднага преди летището в дясно, има една механа веднага вдясно след нея има нещо като черен паркинг, навътре. Това не е паркингът на механата, тя си има отделен.
На отиване към летището видях дори 2 коли със стикери на клуба, май хората си работят там в някави летищно-обвързани фирми...
Връщам се до колата в 5.05 часа и виждам, че задна лява е напълно спаднала!? Гумата е чисто нова и няма и 30 км. Виждам прорез около 1,5 см, от острие, отстрани на борда на гумата, по вертикала, не на грайфера, направен точно по средата на борда.
Проклинам тоз дето е сторил това да си загуби ръката и по вестниците да го пишат даже!
Оставих я на гумаджиите в студентски близо до хотелите. Момчето каза, че щяло да я пече и за 20 лева ще лепи отвън и отвътре. Но съм бесен, направо бесен! Чисто нова гума!
На никого не съм пречел, на ничия място не съм спрял, деееба, мамицата му на този педераст! /а не съм видял гумаджия наблизо та да хода да видим за бой ли е/ Няма друго бутано по колата. На същия паркинг висяха и двама в един камион ама казаха, че не са видели нищо... то там е и спирка...
Да се гърчи дано тоя в адски мъки.
И в този ред на мисли, оказва се че имам ключ за отвиване на болтове, но реално е накрайник, някой да има прилична дълга около 50 см куха метална тръбва, да я ползвам за удължител /или къде може да се продава/... па ще видим дали само за това ще я ползвам.
Егати ужаса! Мамицата му.

Срязаха ми гумата! Да умре дано!
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Сигурен съм че в форума има доста хора /да им завидиш на хрисимия характер/ дето като прочетат това поне наум ,ще започнат да да те укоряват а някой и на клавиатура че използваш толкова силни думи за нещо не толкова страшно,но да знаеш че и аз бих му чупил пръстчетата едно по едно на такъв ако имам възможност 

- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
В този ред на мисли.., в събота, като местих гумите на новите джанти - гумаджията ме вика и казва... "Я виж...!" И ми показва рапидка 2см дължина точно перпендикулярно на гумата "завинтена" точно в средния надлъжен грайфер на гумата...
Не можах да си обясня, как може точно така да се забие такова нещо (и моята гума е нова) ... Та се наложи подложка да лепи. Мога да си представя, как се чувстваш 

- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sebastianz55 написа:Ма, да съм пречел на някой разбирам... ама на никой, никъде, просто нито е частен паркинт, нито нищо, егати!
И сега се притеснявам с тези лепила дали ще държи, че ако не пак пари за гума...
Колега извинявам се, за нетактичния въпрос: да не си

Тоест да не би някой да ти отмъщава. Да не е свързано с паркирането

Споко!
Аз пък днес щях за малко да слеза и да ушамаря една майка с количка. Не стига че бута количката на сред платното а като я напсувах и и казах че има тротоар ми ритна буса ... ле леее ужас
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Само под секрет да ви кажа... това е номер на гепачите!
Режат ти гумата и ти, докато я оправяш и докато някой ти исказва съболезнованията лично и проклетисва заедно с теб, друг ти претършува колата и изчезва. При теб, или сте били няколко човека, или им е писнало да те чакат!
А иначе и от мен МАМИЦАТА ИМ!!!
Режат ти гумата и ти, докато я оправяш и докато някой ти исказва съболезнованията лично и проклетисва заедно с теб, друг ти претършува колата и изчезва. При теб, или сте били няколко човека, или им е писнало да те чакат!
А иначе и от мен МАМИЦАТА ИМ!!!
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Споко!
Perso написа:Аз пък днес щях за малко да слеза и да ушамаря една майка с количка. Не стига че бута количката на сред платното а като я напсувах и и казах че има тротоар ми ритна буса ... ле леее ужас
Е не че ти като паркираш буса мислиш за майките.. ама тва е друга бира...
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Срязана е вертикално, все едно е забит нож в нея - наръгяли са я, ама е гласено, точно по средата, в горната част.
А кой ще тръгне да ми отмъщава... чак до летището??? Па за кво? Освен това аз към 3.10 се връщах към колата и тогава гумата си беше ок... или поне нищо не съм видял...
Дано, да държи.., ще видим утре
P.S. аааа, чак сега го схванах това за Трейд Марка - е па, хептен таквиз неща не правя
P.S. Ми верно ако им е писнало...
А за тръба никой нищо не каза, къде могат да продават... защото явно накраникът си е имал дръжка...едно време
А кой ще тръгне да ми отмъщава... чак до летището??? Па за кво? Освен това аз към 3.10 се връщах към колата и тогава гумата си беше ок... или поне нищо не съм видял...
Дано, да държи.., ще видим утре
P.S. аааа, чак сега го схванах това за Трейд Марка - е па, хептен таквиз неща не правя

P.S. Ми верно ако им е писнало...
А за тръба никой нищо не каза, къде могат да продават... защото явно накраникът си е имал дръжка...едно време
Последна промяна от sebastianz55 на Пон 02 окт 2006 22:47, променено общо 1 път.
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
колега да ти кажа и аз си мислех че някой ме е нарочил
Та с рени ставам 1 сутрин гледам гумата спаднала и десния халоген счупен
И се почна 1 мислене, щото бях спрял малко не като хората и отивам при гумаджията и се оплаквам........
Той вика - ма тя гумата няма дупка
Викам - онзи некадърник я е отдул!
Та мисля си мисля си и се сещам че като паркирах на шела да я надуя се чу едно лек кръц.. и ми светва че май там съм ударил халогена в тротоара. газ до там - още ми седяха стъклата
А гумата се беше отдула понеже като сам се качвал на тротоара малко съм я мацнал покрай джантата....
Така че ако си настъпил някаква гнус в тъмното може и от нея да е

Та с рени ставам 1 сутрин гледам гумата спаднала и десния халоген счупен

И се почна 1 мислене, щото бях спрял малко не като хората и отивам при гумаджията и се оплаквам........
Той вика - ма тя гумата няма дупка

Викам - онзи некадърник я е отдул!
Та мисля си мисля си и се сещам че като паркирах на шела да я надуя се чу едно лек кръц.. и ми светва че май там съм ударил халогена в тротоара. газ до там - още ми седяха стъклата

А гумата се беше отдула понеже като сам се качвал на тротоара малко съм я мацнал покрай джантата....
Така че ако си настъпил някаква гнус в тъмното може и от нея да е
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”