Срязаха ми гумата! Да умре дано!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Срязаха ми гумата! Да умре дано!

Мнениеот sebastianz55 » Пон 02 окт 2006 18:20

Днес между 3-5 чаках една приятелка да се върне на летището.

Бях спрял като се идва по големия булевард, веднага преди летището в дясно, има една механа веднага вдясно след нея има нещо като черен паркинг, навътре. Това не е паркингът на механата, тя си има отделен.

На отиване към летището видях дори 2 коли със стикери на клуба, май хората си работят там в някави летищно-обвързани фирми...

Връщам се до колата в 5.05 часа и виждам, че задна лява е напълно спаднала!? Гумата е чисто нова и няма и 30 км. Виждам прорез около 1,5 см, от острие, отстрани на борда на гумата, по вертикала, не на грайфера, направен точно по средата на борда.

Проклинам тоз дето е сторил това да си загуби ръката и по вестниците да го пишат даже!

Оставих я на гумаджиите в студентски близо до хотелите. Момчето каза, че щяло да я пече и за 20 лева ще лепи отвън и отвътре. Но съм бесен, направо бесен! Чисто нова гума!

На никого не съм пречел, на ничия място не съм спрял, деееба, мамицата му на този педераст! /а не съм видял гумаджия наблизо та да хода да видим за бой ли е/ Няма друго бутано по колата. На същия паркинг висяха и двама в един камион ама казаха, че не са видели нищо... то там е и спирка...

Да се гърчи дано тоя в адски мъки.

И в този ред на мисли, оказва се че имам ключ за отвиване на болтове, но реално е накрайник, някой да има прилична дълга около 50 см куха метална тръбва, да я ползвам за удължител /или къде може да се продава/... па ще видим дали само за това ще я ползвам.

Егати ужаса! Мамицата му.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 02 окт 2006 18:56

Сигурен съм че в форума има доста хора /да им завидиш на хрисимия характер/ дето като прочетат това поне наум ,ще започнат да да те укоряват а някой и на клавиатура че използваш толкова силни думи за нещо не толкова страшно,но да знаеш че и аз бих му чупил пръстчетата едно по едно на такъв ако имам възможност :twisted:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 02 окт 2006 20:04

Разбирам те напълно и си прав.
Днес ми бяха запушили гаража и чаках 30 мин. - доста се изнервих, но това не значи да посягам на чужда собственост.
Гласил си бюджета да си вземеш нови гуми и някъв малоумник ти бърка в джоба :evil:

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Пон 02 окт 2006 21:07

В този ред на мисли.., в събота, като местих гумите на новите джанти - гумаджията ме вика и казва... "Я виж...!" И ми показва рапидка 2см дължина точно перпендикулярно на гумата "завинтена" точно в средния надлъжен грайфер на гумата... :shock Не можах да си обясня, как може точно така да се забие такова нещо (и моята гума е нова) ... Та се наложи подложка да лепи. Мога да си представя, как се чувстваш :roll:

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Пон 02 окт 2006 21:31

Ма, да съм пречел на някой разбирам... ама на никой, никъде, просто нито е частен паркинт, нито нищо, егати!

И сега се притеснявам с тези лепила дали ще държи, че ако не пак пари за гума...

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Пон 02 окт 2006 21:41

sebastianz55 написа:Ма, да съм пречел на някой разбирам... ама на никой, никъде, просто нито е частен паркинт, нито нищо, егати!

И сега се притеснявам с тези лепила дали ще държи, че ако не пак пари за гума...

Колега извинявам се, за нетактичния въпрос: да не си :censored: нещо чуждо "TRADE MARK" 8)
Тоест да не би някой да ти отмъщава. Да не е свързано с паркирането :idea:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 02 окт 2006 21:43

Две коли.. паркираш твоята пак на същото място и от разстояние от другата кола следите кой е мизерника... след като го набарате.. абе сигурен съм че не е нужно да ви давам идеи какво да правите след като го хванете..

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

Споко!

Мнениеот Perso » Пон 02 окт 2006 21:46

Аз пък днес щях за малко да слеза и да ушамаря една майка с количка. Не стига че бута количката на сред платното а като я напсувах и и казах че има тротоар ми ритна буса ... ле леее ужас

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 02 окт 2006 21:53

Само под секрет да ви кажа... това е номер на гепачите!
Режат ти гумата и ти, докато я оправяш и докато някой ти исказва съболезнованията лично и проклетисва заедно с теб, друг ти претършува колата и изчезва. При теб, или сте били няколко човека, или им е писнало да те чакат!
А иначе и от мен МАМИЦАТА ИМ!!!

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Споко!

Мнениеот wili98 » Пон 02 окт 2006 21:55

Perso написа:Аз пък днес щях за малко да слеза и да ушамаря една майка с количка. Не стига че бута количката на сред платното а като я напсувах и и казах че има тротоар ми ритна буса ... ле леее ужас

Е не че ти като паркираш буса мислиш за майките.. ама тва е друга бира...

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

Ммм

Мнениеот Perso » Пон 02 окт 2006 22:00

Лошото е че не съм паркирал а с бесна скорост влезах в една пресечка :roll:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пон 02 окт 2006 22:17

radotom написа:... това е номер на гепачите!

и аз мисля така.

не ми стана ясно успоредно или напречно е срязана, но щом гумаджията е казал, че ще стане явно е малката беля.
не се притеснявай подложката е по-здрава от самата гума.

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Пон 02 окт 2006 22:33

Срязана е вертикално, все едно е забит нож в нея - наръгяли са я, ама е гласено, точно по средата, в горната част.

А кой ще тръгне да ми отмъщава... чак до летището??? Па за кво? Освен това аз към 3.10 се връщах към колата и тогава гумата си беше ок... или поне нищо не съм видял...

Дано, да държи.., ще видим утре

P.S. аааа, чак сега го схванах това за Трейд Марка - е па, хептен таквиз неща не правя :)

P.S. Ми верно ако им е писнало...

А за тръба никой нищо не каза, къде могат да продават... защото явно накраникът си е имал дръжка...едно време

Последна промяна от sebastianz55 на Пон 02 окт 2006 22:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пон 02 окт 2006 22:46

колега да ти кажа и аз си мислех че някой ме е нарочил :lol:

Та с рени ставам 1 сутрин гледам гумата спаднала и десния халоген счупен :shock :x
И се почна 1 мислене, щото бях спрял малко не като хората и отивам при гумаджията и се оплаквам........
Той вика - ма тя гумата няма дупка :shock
Викам - онзи некадърник я е отдул!

Та мисля си мисля си и се сещам че като паркирах на шела да я надуя се чу едно лек кръц.. и ми светва че май там съм ударил халогена в тротоара. газ до там - още ми седяха стъклата :)
А гумата се беше отдула понеже като сам се качвал на тротоара малко съм я мацнал покрай джантата....
Така че ако си настъпил някаква гнус в тъмното може и от нея да е

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 02 окт 2006 22:50

sebastianz55 написа:А за тръба никой нищо не каза, къде могат да продават... защото явно накраникът си е имал дръжка...едно време

Хубав ключ 1/2 с чупещо коляно и гумирана дръжка - Бриколаж.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”