неприлично предложение
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
неприлично предложение
Уважаеми колеги....знам,че звучи неприлично,но чета теми от които ми настръхват косите...Кой си пробвал колата на 210,кой на 225 км/ч...кой въртял гуми...И това са често хора по-малки от дъщеря ми...Знаете ли колко е заразителен един такъв пост???Всеки си казва-'Я да видя дали моето VW ще мине над 200 км/ч..газ до ламарината ..снима...хвали се....Това са скорости над възможностите на човешките сетива освен ако колата не е оборудвана със суперелектроника и обезопасена като F1-болид...Моля ви...не пускайте подобни теми...Дори и една трагедия на пътя да предотвратим-това е МНОГО ГОЛЯМ УСПЕХ.....Простете на "стареца" ама още от студент съм се нагледал на кървави пихтии...и човешка болка!Дано ме разберете!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: неприлично предложение
Абсолютно съм съгласен с колегата joker,почти всяко едно семейство е преживяло трагедия от ПТП-та,автомобилните пътища са създадени да се шофира(дай-боже безопасно),а не за състезания и безумни опити да се правят рекорди за най-висока скорост-кой колко ще вдигне-за това си има автомобилни писти и състезателни коли!
П.П.-Нека всички да караме безопасно по улиците,за да намалим ВОЙНАТА по пътищата!!!

П.П.-Нека всички да караме безопасно по улиците,за да намалим ВОЙНАТА по пътищата!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Напълно съм съгласен с колегите колите ни са направени да ни вършат работа и да си доставяме удоволствие и да ни е удобно нека намалим войната по пътищата до минимум
П.п хората са казали "Не питай старило!Питай патило"
П.п хората са казали "Не питай старило!Питай патило"
-
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
И аз съм съгласен с колегата,нека бъдем по-разумни на пътя 

- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
Наистина един пост може много да надъха някого! Но все пак това е автомобилен форум и посещенията му са свободни за всеки. Всеки може да пише свободно, но според правилата на форума.
Напълно разбирам joker, типичен пример беше една тема от вчера, в която момчето направо се хвалеше как взимал завоите с тройката с ръчна и как чичкото полицай му се карал и той един вид му се присмивал: "абе кой си ти да ми казваш как да карам...". Идеята ми е такава, че човек като не е възпитан от малък - трудно ще му се налее акъл в главата. Колкото и теми във форума и колкото и кампании срещу безрасъдното шофиране да има - все ще има безрасъдни шофьори! Просто станаха много автомобилите в днешно време, като в този случай процента на атомобилите спрямо пътищата в България се покачва значително много и от тук процента на катастрофите расте значително!
До като не се приеме закон, в който 21 годишни да взимат шофьорски книжки, след полагане на поне 100 учебни часа шофиране с учебния автомобил, положението няма да се оправи. По темата може много да се пише, много е писано и ще продължава да се пише!
Поздрави!
Напълно разбирам joker, типичен пример беше една тема от вчера, в която момчето направо се хвалеше как взимал завоите с тройката с ръчна и как чичкото полицай му се карал и той един вид му се присмивал: "абе кой си ти да ми казваш как да карам...". Идеята ми е такава, че човек като не е възпитан от малък - трудно ще му се налее акъл в главата. Колкото и теми във форума и колкото и кампании срещу безрасъдното шофиране да има - все ще има безрасъдни шофьори! Просто станаха много автомобилите в днешно време, като в този случай процента на атомобилите спрямо пътищата в България се покачва значително много и от тук процента на катастрофите расте значително!
До като не се приеме закон, в който 21 годишни да взимат шофьорски книжки, след полагане на поне 100 учебни часа шофиране с учебния автомобил, положението няма да се оправи. По темата може много да се пише, много е писано и ще продължава да се пише!
Поздрави!
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Съгласен съм с колегите . Такава тема ако не е в разрез с правилата на форума , просто трябва да се отразява от останалите колеги подобно на темата за тройките , полицаите и завоите с ръчна , а не да се толерира .
Съгласен съм , че човекът е жЮвотно по-тъпо и от овцата , то се води от реклами , този какво направил , оня какво направил , докато не стане беля .
Съгласен съм , че човекът е жЮвотно по-тъпо и от овцата , то се води от реклами , този какво направил , оня какво направил , докато не стане беля .
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Темата е хубава,дано да е и полезна.
Проблема е,че един идиот като реши да се прави на мъж и 10 теми като тази няма да му помогнат

Проблема е,че един идиот като реши да се прави на мъж и 10 теми като тази няма да му помогнат

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Напълно подкрепям доктора и го поздравявам за темата
,дано малоумниците който правят тези неща прочетът тук и се вразумят

И аз подкрепям, но за съжаление такива хора от дума неразбират. А сега както готвят и проекто закон книжка да се кара от 16 години .... Който си е малоумник и на 30 години да вземе книжка пак ще прави глупости.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Лично мен отдавна ме е страх да минавам нощем по околомръсното... Пълно е с безсмъртни донори 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Kevin написа:И аз подкрепям, но за съжаление такива хора от дума неразбират. А сега както готвят и проекто закон книжка да се кара от 16 години .... Който си е малоумник и на 30 години да вземе книжка пак ще прави глупости.
Не мисля,че проблемът е във възрастта....виждал съм млади момчета да карат възхитително разумно...и същевременно възрастни професионални шофьори да карат на ръба на свръхриска....пример:Всяка сутрин вече 11г излизам с колата и кучето още в 5.00 ч...нямате си на представа как карат огромните двойни автобуси от градския транспорт във Варна...задминават ме поне с 80 км/ч....Е как се спира това чудовище????...за шофьорите на камиони пък не искам да говоря....Идеята ми е да сме обществено нетърпими!!!....никакви нормативни актове и санкции не вършат работа,ако няма обществена нетърпимост.Пак пример...отворил си капака на колата в собствения си двор в Швейцария и съседът ти с който сте в чудесни отношения се обажда в общината и идват да проверят да не цапаш околната среда.На гости у приятели си..в Германия...тръгваш с автомобила порядъчно пийнал и още след 200 м те спира полицията,защото домакините се обадили,че караш пиян.Не от злоба,а от искрено доброжелателство...за да те предпазят от фаталното!Ето това искам...първо във форумите...после в живота!!!А той,животът няма заместител!!!!
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
аз си помислих че за секс ще си говорим.... на къде отива света.... 

Колегата Joker е прав! Но всички го знаем това, но в един момент и ние правим подобни грешки, поради причината че отсрещната страна ни е предизвикала с наглостта и безотговорността!
Казвам го защото и аз съм минал по този път! И гледам постоянно да не преча на движението!
Когато видя че някой се опитва да ме изпревари и се лепи зад мен, намирам начин да му направя път да се разкара от мен, че немога да го мисля и него! А не като повечето хлапета, които имат много яки коли и много пари, (Не искам да се засяга никой) когато видят някой на огледалото да ги задминава, те натискат газ-та само и само да не ги изпреварят! ТОва сме го правили всички, но е ГРЕШКА!
Има много ситуации, и не мисля че трябва да ги споменавам!
Истината е горчива и много добре я знаем!
Само се надявам, малко по-малко народа когато седне зад волана да не си мисли дали е дал на кучето да яде, или че закъснява за работа и веднага си го изкарва на колата и после да гледам по новините че еди кой си се разцепил у някой явор!
Казвам го защото и аз съм минал по този път! И гледам постоянно да не преча на движението!
Когато видя че някой се опитва да ме изпревари и се лепи зад мен, намирам начин да му направя път да се разкара от мен, че немога да го мисля и него! А не като повечето хлапета, които имат много яки коли и много пари, (Не искам да се засяга никой) когато видят някой на огледалото да ги задминава, те натискат газ-та само и само да не ги изпреварят! ТОва сме го правили всички, но е ГРЕШКА!
Има много ситуации, и не мисля че трябва да ги споменавам!
Истината е горчива и много добре я знаем!
Само се надявам, малко по-малко народа когато седне зад волана да не си мисли дали е дал на кучето да яде, или че закъснява за работа и веднага си го изкарва на колата и после да гледам по новините че еди кой си се разцепил у някой явор!

- zvera92
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател:
Съгласен съм с колегите.Нека да се спрат тия ПТП-та по пътищата,защото статистиката е стряскаща.ДАНО СТАНАТ ВСИЧКИ ПО РАЗУМНИ.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”