извинете 1во за малко глупавата тема но имам въпрос а тук ми изглежда най-подгходящо
та въпросът е може ли да се намери що годе запазен голф2 около 1500лв ?
благодаря предварително

Голф2
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф2
Що годе запазен голф2 за около 1500лв. много, много трудно, да не кажа невъзможно
Колега, неотдавна търсих Голф-2, запазен, защото си имам изтърбушен, за до 3000 лв и се видях в чудо. Привидно читавите ги купуват веднага, другите, които изглеждат и са описани ОК са майка плаче. Направо е невероятно колко много хора пестят от консумативи, за останалото да не говорим. Каквото и да вземеш, приготви си 1000 лв отгоре, за да го оправиш.
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега, ако приемем две изходни позиции:
1 - държиш много на цената - за 1500 лева може да си намериш запазена лада
2 - държиш много да е Г2 - под 3000 аз лично се съмнявам че ще намериш. С очите си съм виждал как за запазен ГТД/91 един пич брои 4500 и си замина щастлив и това стана преди около месец
1 - държиш много на цената - за 1500 лева може да си намериш запазена лада
2 - държиш много да е Г2 - под 3000 аз лично се съмнявам че ще намериш. С очите си съм виждал как за запазен ГТД/91 един пич брои 4500 и си замина щастлив и това стана преди около месец
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз преди няколко месеца търсех читава запазена двойка. Под 3000лв - много трудно. Накрая си взех единичка
Иначе за 1500лв ако искаш запазена кола в добро техн. състояние и евтина поддръжка - вземи си лада 7-ца.
М/у другото братовчед ми продава голф 2 чист дизел за 1500лв, но не съм го виждал, и не мога да ти кажа какво представлява. Ако искаш пиши ми на лично да ти дам телефона му, да си говорите.

Иначе за 1500лв ако искаш запазена кола в добро техн. състояние и евтина поддръжка - вземи си лада 7-ца.
М/у другото братовчед ми продава голф 2 чист дизел за 1500лв, но не съм го виждал, и не мога да ти кажа какво представлява. Ако искаш пиши ми на лично да ти дам телефона му, да си говорите.
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Найстина Голф 2-ки трудно се намират читави, а й хубави цени обаждат, миналата седмица гледах един Голф на пазара в Димитровград, 1.6 TD Пловдивски, пича спокойно си каза 4200, иначе външното състояния беше перфектно
Та за толкова пари едва ли
п.п. по вероятно е да спечелиш от Тото-то от колкото да се обзаведеш с такава кола за тая цена
и все пак УСПЕХ
Та за толкова пари едва ли
п.п. по вероятно е да спечелиш от Тото-то от колкото да се обзаведеш с такава кола за тая цена
и все пак УСПЕХ
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един приятел продава Голф 2, 1.6 дизел, с две врати, бял 1988 година. Техническото му състояние е нормално за възрастта и за модела - добро, както на ходова част, така и на двигател. Има малко забележки по външния вид, но нищо фатално. Цената е 1500 лева. Така че на твоя въпрос мисия възможна, но ако искаш да стане перфектен, ще трябва да вкараш в такъв Голф към 500 лева. Успех 

ясно ми е че ще трябва да се фърлят още пари по него за да заприлича на нещо, но просто най-вероятно няма да го карам много време нещо от сорта на половин година и за това не ми се нрави идеята да дам повече пари пък голфчетата си ми харесват и за това питам а иначе в мобиле.де според мен има доста добри оферти за привидно запазени голфове но от нета нищо не е сиг.
а неква идея ще падне ли мито/ддс/ сега като влезнем в ЕС или ще си измислят неква др. такса ...
а неква идея ще падне ли мито/ддс/ сега като влезнем в ЕС или ще си измислят неква др. такса ...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”