точили ми бензинеца нощес, ама явно някой ги е прекъснал, щото картинката сутринта до колата ми беше следната:
един маркуч към 2 метра увит около релсата дето е на тавана и дръжката на задната ми врата, прилежно, да си стои там.
До задната гума (под капачката за резервоара) една туба от минерална вода - 11 л., пълна до половината с бензин.
Резервоара ми затворен.
Стрелката на бензиномера вътре - показва по-малко от вчера

Чудих се на странната картинка и се сетих, че сутринта към 4 и нещо, някой около две минути свири с клаксон...... и ми светна, добрия човек (на който в просъница теглих една майна кво се е разсвирил) ги е стреснал и по най-добросъседски начин е отишъл да затвори тубата и резервоара ми, за да ми остави приятната изненада за сутринта....
Лошото е, че пак очаквам набези, защото тия дет са точили бензина, няма как да не са забелязали, че всъщност резервоара ми не се заключва, щото палчето дето заклъчва капака от централното е строшено

Дебиш и работата, трябва да се ръся за платен паркинг тия дни...
Но пък, ако има желаещи да хванат такива на място, заповядайте на нощни дежурства пред нас

Обещавам сандвичи и топли напитки за желаещите, както и помощ в побоя над евентуално хванат крадец