Закупуване на кола, преди Нова Година или след това???
- many
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Закупуване на кола, преди Нова Година или след това???
Моля Ви които знае да ми помогне, защото много хора ми казват да бързам преди Нова година, а други ме съветват да изчакам
Незнам какво да правя! Помагайте колеги 
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
надявам се това да ти помогне http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=27963
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- many
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
buFka написа:не съвсем...едното е твърдо, другото е според конски силитоест ако взимаш по-мощна кола си на далавера да чакаш май
За парите който имам май няма да се добера до нещо над 100 коня
Последна промяна от many на Пон 09 окт 2006 13:29, променено общо 1 път.
- Bliznak
- Автомобил: MK6 Golf GTI
- Двигател: 2010
Many, и аз чакам за това голфче също
,но наистина за някои неща тепърва ще се види колко са 'изгодни'. Определено цената му ще падне още, защото ще се облага само веднъж с ДДС, на митници вече никой няма да се занимава с това, колата си минава. Предполагам че към 7000 лева 4-ка спокойно ще се намира запазена и то 1.6 101 кс със сигурност.
Моят съвет - купи кола след Нова Година
- many
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bliznak написа:Many, и аз чакам за това голфче също,но наистина за някои неща тепърва ще се види колко са 'изгодни'. Определено цената му ще падне още, защото ще се облага само веднъж с ДДС, на митници вече никой няма да се занимава с това, колата си минава. Предполагам че към 7000 лева 4-ка спокойно ще се намира запазена и то 1.6 101 кс със сигурност.
Май така ще е най-добре!!! Желая ти късмет
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
many написа:От това което прочетох май ще е все тая дали ще лащаме мито или ще се увеличи ЕКо таксата
И не само това! След влизането примерно на Полша в EU автомобилите които преди това струваха по 100~200 евро скочиха 700~1000 евро. Поляците "ометоха" де що има "таралясници" от Германия(че и от Бенелюкс и Швейцария) Търсенето определя предлагането.
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
tyo написа:many написа:От това което прочетох май ще е все тая дали ще лащаме мито или ще се увеличи ЕКо таксата
И не само това! След влизането примерно на Полша в EU автомобилите които преди това струваха по 100~200 евро скочиха 700~1000 евро. Поляците "ометоха" де що има "таралясници" от Германия(че и от Бенелюкс и Швейцария) Търсенето определя предлагането.
Полша имаше жестоки защитни мита за коли над 3 години, щото полски фият, полонез се защитаваха, те затова поляците и се юрнаха така да купуват...
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
tyo написа:many написа:От това което прочетох май ще е все тая дали ще лащаме мито или ще се увеличи ЕКо таксата
Да и аз баш тогава уцелих момента да си купя кола от Германия
ама тогава ми беше удобно да отида. Половин година след това обаче пак поевтиняха Върни се в “Общи автомобилни дискусии”