Проблеми с другата кола
Проблеми с другата кола
Колеги имам едно ауди б4 но започна да ме ядосва. Пуснах темата и във ауди форума но и вас да ви попитам от какво може да идват проблемите с тази кола.Работи като трактор прекъсва,пука,мерише странно нещо като на бензин и масло,пуши син дим отзад,направо ме побърка тая кола. От скоро започна да прави така помислих че меши бензина с газта и откачих кабелите на помпата но проблема остана. Държи високи обороти понякога ги намаля вдига ги откачена кола. Работи като трактор както на газ така и на бензин, на бензин положението е по зле трака мотора все едно клапаните се чудят дали да работят или не, гасне понякога не може да се изфорсира цялата кола се тресе от някви страшни вибрации от двигателя. Пиша малко несвързано ще ме извините но съм много ядосан на колата и просто незнам какво да правя.Мотора е 1,6 101 коня ADA е кода на двигателя. От къде да започна да търся проблема. Свещите са нови не са стари.
Re: Проблеми с другата кола
виж дали ти е читава компресията. на мотора като работи по време на работа му отвърташ капачката за маслото и я остави не завъртяна и тя трябва да не се движи на горе надолу все едно да изхвръкне. ако прави това значи мотора не е нещо наред. ако дърпа и прави вакум навътре мотора е много читав. поне след проверката ще си сигурен какво да правиш с тази кола и няма да се притесняваш за основен ремонт.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Проблеми с другата кола
Като за начало провери зацепването на ремъка, кабели, свещи, дистрибуторна капачка, палец. Виз и центровката, да не е с голямо предварение или закъснение.
На мен ми се беше случло нещо подобно преди доста време, в последствие смених по други причини кабели, свещи, бобина, но проблема се реши
На мен ми се беше случло нещо подобно преди доста време, в последствие смених по други причини кабели, свещи, бобина, но проблема се реши

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”