Карам си аз по улицата и спирам на аварийни понеже един познат ми махна и след няма и минута се появява главния герой от моя разказ спира като по филмите изкача от частната си кола и почва да ми се кара защо съм спрял на платното било забранено и хиляди още глупости както и да взе ми документите.Като ми ги поиска нито се представи нито нищо.
След въпроса ми какво толкова съм направил ми се отговаря -> Абе ще видиш ейся кво си направил.Извика и патрулка!
Казвам му ти също в момента не си спрял много правилно след което естествено му направих и снимки.

Дойде патрулката и почнаха абе ти уважение като ти се говори нямаш как може да спираш тука на улицата караш се с началника и т.н.
А аз изобщо не съм се карал с него а учтиво го питах какво съм направил той явно афектиран нещо си го изкара на мене и както беше спрял направи предпоставка поне за 3 ПТП докато се разправяхме.
Нищо не ми направиха в крайна сметка нито акт нито фиш но ме заплаши ,че може да си изгубя книжката в най-скоро време.
Дали ще си изпълни заканата не знам ама направо не можах да повярвам в какъв филм ме вкара