Руски модификатор ???

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
evn
Автомобил:
Двигател:

Руски модификатор ???

Мнениеот evn » Сря 05 окт 2011 18:32

Здравейте колеги,
днес бях в един магазин в Пловдив само за руски масла и добавки (по повод това, че един колега си търсеше добавка за масло), и там се натъкнах на нещо интересно - става въпрос за това http://www.ruskimasla.com/index.php?mod ... iew&id=113.Собственика на магазина е официален вносител,и беше доста изчерпателен с информация, както за добавките така и за модификатора, дава гаранция за него и ако не си доволен от продукта може да го върнеш.Въпроса ми е някой ползвал ли е въпросното "чудо" ???л
Самият собственик кара BMW 1-ва серия, и си го е инсталирал, каза, че ефекта е поразителен ???
Ето и сайта http://www.ruskimasla.com/ :screwy

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Re: Руски модификатор ???

Мнениеот ktamen » Сря 05 окт 2011 19:14

Подобни чудесии винаги са ми намирисвали на космодиск. Не си давай парите за глупости.

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Сря 05 окт 2011 21:17

Моето мнение е , че нищо не прави . Ако го сложа на прахосмукачката вкъщи , дали ще увеличи вакуума и :snorkel01 :lol: ?

ПП мале какви изчанчени туби за масло имат тия :respect

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Чет 06 окт 2011 6:05

mhihi подрежда молекулите, много прилежно изобретение. Пълни простотии

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 06 окт 2011 6:51

Откак ми се скапа руската помпа, направена по свръх здрави космически технологии-надписа на кутията, на втората напомпана гума, повече руско не купувам нищо. Камоли масла. По-добре турско или китайско. :lol: :deal

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 06 окт 2011 7:12

Ето няколко подходящи отговора точно по въпроса:
веселин написа:Вие се смейте , но аз си заделям парици и някой ден ще си сложа всичко накуп - магнетизатор за горивото , MPG caps и модификатор и каквото още измислят - и тогава о чудо , през ... ще ми е за цената на горивата , защото не на горивото ще се дължи движението , а на някаква божествена сила - :bowdown :bowdown :bowdown :respect :respect :idea3 :idea3 :idea3 :drive :drive :drive mhihi :yahoo:

Andonov написа:.Един познат преди години имаше такова "чудо" на маркуча за поливане и каза че доматите и краставиците ставали по гоеми. :roll:

А ето къде е и истината"
groznika написа:Момци, не се лъжете по тея глупости!
Елате при мен! Предлагам модифицирани магнитни наколенки на доктор Ливайн за колянови валове. 100% ефективност! Колата ви никога няма да страда от ревматизъм, ишиас, лумбаго и тн. Запазете моторът си в добро здраве с новите магнитни наколенки за колянови валове!
Будала Перформанс ООД ви очаква ;)

ПП
Предлагам също космодиск за генерации, ортопедични чехли за лети джанти, стайни йонизатори за еърбеци и други шукарийки ;)

:bowdown :bowdown :bowdown
mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”