Малка молба за помощ относно чаркаляци
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Малка молба за помощ относно чаркаляци
Колегата dimitarpetrov,който в момента е командировка в Щатско ме помоли на л.с да му пратя номерата на палец,капачката на делкото и кабели за 1.8 ABS мотора,че не му отваря руските сайтове там
Та молбата ми е ако може някой да му прати друг сайт или направо да му напише номерата на л.с!Благодаря ви от негово име!А може и тук,дано да чете......

- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Сега инсталвам ЕТКА.Ако таз програма ще помогне, ще пиша.Само да се инсталира и ще се разровим
ПП: е Вили ме изпревари

ПП: е Вили ме изпревари

Последна промяна от bobcho на Нед 22 окт 2006 23:35, променено общо 1 път.
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
Весо, кво да ти кажа - здраво бачкане, почнах да свалям килата добре, хубаво че в хотела има джакузи и вечер разпускам
. Края не му се вижда още, докато свършим сегашният етап се очаква да пристигне контейнера със следващия и май ще откарам до коледа..... Поне живот и здраве ще изкарам финанси за следващата трансплантация на малкия.
На път съм да стана майстор-заварчик- за разните укрепвания изгорих успешно близо 20 кг. електроди и продължавам!
Plamen_VR6: сичко добре, ама като не съм особено светнат как става?!?! Дай малко инструкции.
Dosy: Благодарско! Кое е палец и кое капачка? А, ако намерите и парт - номерата на предни/задни амортисьори Монро (от Ауто + да речем) ще е просто върха!
Айде че требе да се гътам да спя!
Поздрави!

На път съм да стана майстор-заварчик- за разните укрепвания изгорих успешно близо 20 кг. електроди и продължавам!

Plamen_VR6: сичко добре, ама като не съм особено светнат как става?!?! Дай малко инструкции.
Dosy: Благодарско! Кое е палец и кое капачка? А, ако намерите и парт - номерата на предни/задни амортисьори Монро (от Ауто + да речем) ще е просто върха!
Айде че требе да се гътам да спя!
Поздрави!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”