Въпроса ми е следния-веригите ми ще станат ли за моя размер 175/70/14.
Ето ги и самите вериги

neon написа:Ще могат да се поставят,но няма да са центрирани в/у протектора на гумата, от където може да се получи по-слабо сцепление или скъсване на веригата. Неслучайно са написали за кои размери стават. Твоите гуми са с 18мм по-голям диаметър от този на веригите.
Сашо Белята написа:Спокойно колеги ето ги и новите технологии от към вериги за снягЦените са все още бая солени но пък може и да си струва. Та идеята ми е някой да е закупувал такъв вид верига ? Ако " да " мнение и отзиви ще са мн. полезни не само за мен.
http://www.autosock.bg/
На мен лично неми изглеждат мн надеждни спрямо модела по горе
Сашо Белята написа:Autosock team написа:Здравейте,
Забелязахме, че е повдигната темата за предлаганите от нас вече за трета година текстилни вериги за сняг.
Ще се радваме да отговорим на всякакви въпроси свързани с Autosock.
Това, което гарантираме е, че продуктът е много бърз и лесен за слагане,
много здрав (произведен е от специално разработени материали), идва от Норвегия и е
сертифициран по TUV SUD.
Очакваме вашите въпроси![]()
Ок. Дочух от др. форум че при спиране когато е сложена текстилната верига на чисто нови зимни гуми с перфектен грайфер се получава сухо износване. Т.е превърта гумата и протрива материя. За 10тина спирания и стават за боклука
kris11 написа:neon написа:Ще могат да се поставят,но няма да са центрирани в/у протектора на гумата, от където може да се получи по-слабо сцепление или скъсване на веригата. Неслучайно са написали за кои размери стават. Твоите гуми са с 18мм по-голям диаметър от този на веригите.
И ако си обичаш колата недей слага тези китайски боклуци, че като се скъсат ще обезкостят калниците.
марките вериги са Певаг и Кьониг .
Тия чували стават само да излезеш от пряспа , за продължително каране ;на асфалт или камъни са нула време са на дреп.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 75 госта