В някой от темите тук прочетох почти същите симптоми като мойте viewtopic.php?f=22&t=208601
Колата е МG ZR 1.8 160 2003(ROVER)с вариатор, две ламда сонди и катализатор м/у тях който е премахнат!
Та проблема ми когато сън на ниски обороти на която и да е скорост като подам газ имам едно гадно предърпване в 1000-2000 оборота след това няма да коментрам усещането е страхотно.Това го прави на газ(LANDI ГИ).И също, като карам по някое леко надолнище и като отвъна леко педал и започва едно преклащане/придърпване!
Когато отидох при газаджията ,той ми казва на неговия компютър , на неговата графика ,времето на инжекторите за впръскване не е коректо.Вместо графиката на впръскване да скача на горе при подаване на газ ,тя тръгва на долу за момент и тогава се вдига и ми каза човека отиди на диагностика да ти я прегледат и ТАКА Е ,БЕШЕ ПРАВ.
А когато карам на бензин , не е точно така ,макар и найстина газта я чувствах някак нервна, кара се добре.Но като отидох да ме закачат ОП и на бензин същата графика.

И сега се чудя , дали заради един катализатор да ми върти чалъми,аз много се съмнявам, много се чудя нещо дроселовата клапа, дачика й дали не е замърсен.
Чека ми светеше ходих да ми изчистят грешките, после пак светна, и скоро пак ги изчистиха и става карам 150 км още не се е обадил.