форд пума мнения и пепоръки

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ronita
Автомобил:
Двигател:

форд пума мнения и пепоръки

Мнениеот ronita » Пон 24 окт 2011 20:41

Днес най хубавото дете на земята стана на 18 год :drinking: тате , който не се е мяркал 10-12 год. изненада приятно девойката с пума и шофьорски курс :mrgreen: , за мен остава чудесната част ...мамо свърши бензина и там чайника на таблото свети scare
С две думи Форд пума 1,4 бензин 98г мнения (не ми се минава в форд форума :oops: )

Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Re: форд пума мнения и пепоръки

Мнениеот Ицку® » Пон 24 окт 2011 20:59

Нямам наблюдения над този модел. Бях чел , че не е много надежден както и по-големия му събрат Cougar. Визията е добра, за качеството на материалите в интериора предполагам, че трябва да е същото като на останалите модели от тези години.Но не са доста често срещани (по мои наблюдения). Все пак честито и дано да греша. :beer

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 24 окт 2011 21:01

Ами дано с колата да върви и пълно автокаско че с тия екзотични ламарини както ще е новоизлюпена пишман шофьорка ако се наложи нещо да се сменя ще се видите в чудо :) Иначе под ламарините май си е почти Фиеста така че поддръжката не би трябвало да е проблем !

Потребителски аватар
ronita
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ronita » Сря 26 окт 2011 17:28

малко офф
първи впечатления чудесна кола за младежи които не знаят още какво искат , но държат на външния вид :oops: Движи се прилично, тропа малко ( в събота отива при майстора за първи оглед и т.н.)разход ... тепърва ще плача :mrgreen:
И все пак си харесвам стария голф mhihi :screwy

Потребителски аватар
Ikov_VR
Автомобил: Vw Passat b5.5
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот Ikov_VR » Сря 26 окт 2011 20:38

Хм по добре,че не е със 1.7 мотора.. Части почти никъде не можеш да намериш втора ръка(едрогабаритни) и никой не ги и прави , тая мъка вече я брах... Иначе казано Фиеста със друго купе, за което можеш само да съжаляваш!

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 26 окт 2011 21:07

Мненията и препоръките не се ли дават преди покупката? При вече закупена кола какъв е смисълът от тях? Изобщо какъв е смисълът от тая тема? Разбрахме, че не ти се чете форума на Форд, сега си навършила 18 и че тате ти е подарил Форд Пума. Ами, честито, карай го със здраве :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Dii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dii » Сря 26 окт 2011 21:33

Стефчо, това е майката според мен...а относно пумата една приятелка го кара две години но доста често висеше в сервизите, освен това ми се вижда ниска и наистина при млад шофьор това си е проблем..Честито рожденничка!!!

П.С.....Освен това, ако отзад седне някоя дългокрака дружка има опасност главата и да опира яко в тавана...

Последна промяна от Dii на Сря 26 окт 2011 21:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ronita
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ronita » Чет 27 окт 2011 20:11

:да: Стефчо тате не ми е купил кола :oops: подарък е !!!
И за да не съм супер предубедена (най - добрия форд е продаденият ) сондирах малко мнения , не само във форума:talk: , които за жалост вървят към моето предубеждение scare моля модератор да заключи темата няма нужда от излишен спам

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”