Кажете моля добра ли е тази за цената си ,защото много ми хареса и почти съм се навил да я взема.
бора за 14 000лв,добра цена или???
- бисо1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бора за 14 000лв,добра цена или???
Кажете моля добра ли е тази за цената си ,защото много ми хареса и почти съм се навил да я взема.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Не жали пари за преглед на колата. Карай наред - помпи, турбо, ускорение...припушване и така нататък....в никъв случай не ходи в сервиз в който те ти кажат. Разбери се предварително със сервиз и проверете всичко. Огледай хубаво салона волана педалите....и така нататък...огледай нюансите на боята аз така бих направил не че имам голям опит с колите ама все пак споделям. Колата е супер избор ако е запазена мисля че ще и се радваш много....УСПЕХ!
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!!
бисо1 написа:регистрирана е,на пръв поглед изглежда много добре.Няма разлики в цветовете на боята,има и каско и сателитно наблюдение.
Ще внимавам....разбрах се с човека да отидем на сервиз в който аз кажа.
Моля ако някой знае къде мога да мина да я прегледат добре и да ми кажат всичко за колата да пише тук.
Прекалено ниска цена!
Успех....
- batesecko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мойта Бора е за продан - не струва 14 ама ако искаш поне и фарли едно око да видиш за какво става въпрос - продавам кола без изненади и без да има нужда да исипваш торбата с парите след покупката, освен това и знам историята и просто ще видиш истинска кола. 0899939366-Даниел
В момента никой не купува и мой искрен съвет е да не бързаш.
В момента никой не купува и мой искрен съвет е да не бързаш.
-
яката_работа
- Автомобил:
- Двигател:
Re: бора за 14 000лв,добра цена или???
Цената е перфектна 

-
яката_работа
- Автомобил:
- Двигател:
Re: бора за 14 000лв,добра цена или???
За ония години е била супер цената . Сега може да си купиш точно 2 такива за тая цена 

Последна промяна от LILO&STICH на Чет 30 апр 2009 22:05, променено общо 2 пъти.
Причина: Даскалчето получава 1 предупреждение,"яката работа" цели 2!Аман от копачи!
Причина: Даскалчето получава 1 предупреждение,"яката работа" цели 2!Аман от копачи!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”