Neon за колата...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Neon за колата...

Мнениеот oSViRePql » Съб 28 окт 2006 18:31

Здравейте колеги! Мисля да слагам т.н. Neon отдолу на колата(Пасат Б4) Т.е. ще го слагам след зимата :lol: Но сега искам да питам колко ще ми излезне за отпред, отзад и отстрани ? И дали има някакви които са в маркучи като лашпичките за нова година ама да свети повече...
Някой ако е слагал да сподели :lol: Мисля да ходя до Илиянци да видя там как са цените... И също така искам да сложа вътре в краката по-малки неон-чета колко ще ми излезне :roll: Мерси много!

Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Съб 28 окт 2006 18:38

не загрозявай колата отдолу с тея смешни светлинки.мое мнение.

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Съб 28 окт 2006 18:44

SMEL написа:не загрозявай колата отдолу с тея смешни светлинки.мое мнение.

И мое :да:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 28 окт 2006 19:02

Да е някоя японска резачка да я накичиш ама на пасата ще е като на ....свинче звънче ! Но щом държиш да ти се смеят давай смело !

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 28 окт 2006 20:38

Не ги слушай колегите-колата си е твоя - с к,во ти е кеф с това ще я кичиш-на мойта и трябва нова жена..... :oops: :oops: :oops: :wink:

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Съб 28 окт 2006 23:35

Stivi написа:Да е някоя японска резачка да я накичиш ама на пасата ще е като на ....свинче звънче ! Но щом държиш да ти се смеят давай смело !

ако пасата има 17-ки джанти и окачване не мисля, че ще е като на свинче звънче - мое мнение :wink:

ако пасата е с 14-ки тасове и ако седи все едно е като на кибритени клечки - по добре недей :?

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 29 окт 2006 0:20

Пиши ЛС на Amorphis-той продава ЛЕД-нямат чупене и са страшни ,а цената им е на прите на неон.Освен сичко друго са гъвкави и можеш да правиш вариации като да ги слагаш в фуги.Аз премислям да сложа на моита на радиатора да свети леко през решетката и в калниците да свети през джантите-което си е баш тарикатско.

wotson
Автомобил: vw touran
Двигател: BKD 2006
Контакти:

Мнениеот wotson » Нед 29 окт 2006 0:25

и задължително трябва да имаш сложени някакви тунинг прагове за да не се вижда осветителното тяло (каквот и да е ) а от там си трябва и предна и задна броня за да не изглежда смешно отстряни :wink:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 29 окт 2006 0:42

При ЛЕД-може и без прагове щото са еластични врат се навсякаде и са 5 мм. дебели :wink:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Нед 29 окт 2006 8:11

:bowdown :bowdown ще има нови снимки за фъна :bowdown :bowdown после да не се чудиш що ти викат голфаджия :wink:

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Нед 29 окт 2006 12:01

Това за неона ми беше като идея ще помисля пак има време :lol: Вие ме направихте на.... :D До пролетта има време за размисъл :P А за неончетата в карката какво ще кажете :) Колко горе долу струват 4 примерно ?

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Нед 29 окт 2006 12:06

devil_vas написа:
Stivi написа:Да е някоя японска резачка да я накичиш ама на пасата ще е като на ....свинче звънче ! Но щом държиш да ти се смеят давай смело !

ако пасата има 17-ки джанти и окачване не мисля, че ще е като на свинче звънче - мое мнение :wink:

ако пасата е с 14-ки тасове и ако седи все едно е като на кибритени клечки - по добре недей :?

Пасата има много хубава стойка и е с 14" лети джанти не е някой с тасчета :lol: Сега и аз като се замисля... май ще е грозничко :D В краен случай взимам кристалните стопове които съм решил да купувам и само в краката неончета :wink:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 29 окт 2006 12:10

osvirepql написа:Това за неона ми беше като идея ще помисля пак има време :lol: Вие ме направихте на.... :D До пролетта има време за размисъл :P А за неончетата в карката какво ще кажете :) Колко горе долу струват 4 примерно ?

аз съм сложил свето диоди,като съм ги скрил под корите отдолу при караката и съм ги насочил надолу.много е яко защото не се вижда източника на светлина.всеки свео диод ще ти свърши работа, дори и тези от запалките ;)

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Нед 29 окт 2006 12:12

Ludia написа:
osvirepql написа:Това за неона ми беше като идея ще помисля пак има време :lol: Вие ме направихте на.... :D До пролетта има време за размисъл :P А за неончетата в карката какво ще кажете :) Колко горе долу струват 4 примерно ?

аз съм сложил свето диоди,като съм ги скрил под корите отдолу при караката и съм ги насочил надолу.много е яко защото не се вижда източника на светлина.всеки свео диод ще ти свърши работа, дори и тези от запалките ;)

Да и това е идея :) По колко си сложил ?

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Нед 29 окт 2006 13:16

ДА СПОДЕЛЯ И МОЯ ОПИТ:

ТОВА Е КАЛИБРАТА, КОЯТО КАРАХ ПРЕДИ 4 ГОДИНИ.
Изображение

САМ СИ "ИНСТАЛИРАХ" НЕОНА. ДВЕ ПРЪЧКИ СИНИ ОТ СРЕДНАТА ДЪЛЖИНА САМО ОТ ПРЕД И ОТЗАД. НАД НЕОНОВИТЕ ЛАМПИ СЛОЖИХ РЕФЛЕКТОРИ И УВЕЛИчИХ ЕФЕКТА. НИКЪДЕ НЕ СЕ ВИЖДАХА. СТРУВАХА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 40 ЛЕВА ВСИЧКО

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

МНЕНИЕТО МИ Е ЧЕ НЕОН СЕ СЛАГА САМО НА КОЛА С 2 ВТАРИ И ЩО ГОДЕ С НЯКАКВА СПОРТНА ФОРМА.
А СЕГА ДОРИ И ДА ИМАХ СПОРТНА КОЛА НЕ БИХ И СЛОЖИЛ НЕОН. ПРОСТО ПРЕДИ 4 ГОДИНИ АЗ И ОЩЕ НЯКОЛКО КОЛИ В ГРАДА ИМАХМЕ НЕОН, А СЕГА ВИЖДАМ ДОРИ И ЛАИДЧКИ ДА СВЕТЯТ КАТО КОЛЕДНИ ЕЛХИ! И ТОВА С МАРКУЧИТЕ С КОЛЕДНИ ЛАМПИЧКИ СИ Е ДОСТА СМЕШНО.
НЯМА СМИСЪЛ НЕ СЛАГАЙ Е МОЯ СЪВЕТ

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”