П.П:Знам че е по добре да си купя нов,но в момента нямам възможност

Speedy86 написа:Колеги за смяна на акумулатора съм и ми изпадна един JCB 72Ah втора ръка много на далавера 40лв,изглежда ми много свеж и запазен но това не е гаранция че ще е здрав някой срещал ли е тази марка че аз за първи път я чувам,и ако я е срещал да сподели мнение?
П.П:Знам че е по добре да си купя нов,но в момента нямам възможност
Speedy86 написа:Още някакво полезно инфо да даде някой?
milmar написа:Speedy86 написа:Още някакво полезно инфо да даде някой?
Вероятно е краден!
icoico написа:milmar написа:Speedy86 написа:Още някакво полезно инфо да даде някой?
Вероятно е краден!
Е тва аз тактично го пропуснахМоже и да не е все пак...
Speedy86 написа:Момчето от което го взех си вкарва по 3-4 коли на месец и ги продава свали го от кола която му бяха докарали през деня преди да взема акумулатора,и да е краден е краден още в Италия от където идват колите така че това не е никакъв проблем мен ме интересува дали са читави като марка?
icoico написа:Speedy86 написа:Момчето от което го взех си вкарва по 3-4 коли на месец и ги продава свали го от кола която му бяха докарали през деня преди да взема акумулатора,и да е краден е краден още в Италия от където идват колите така че това не е никакъв проблем мен ме интересува дали са читави като марка?
Брандът J.C.Bamford има претенцията да предлага свръхкачествени продукти на доста солени цениБая време съм работил с такава техника ,оргиналдъ акумулаторите изкарват доста години нооо... никой не може да ти гарантира точно на тази бройка колко живот и остава...
Коя година е произведен?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта