От утре 01.11.2006 ДЗИ ОЗ - вдига цените по застраховка "Гражданска отговорност". Цените са както следва:
до 1500 куб. см. - 107лв.(еднократно)/26.75лв.(на 4-ри вноски)
до 2000 куб. см. - 123лв.(еднократно)/30.75лв.(на 4-ри вноски)
до 2500 куб. см. - 153лв.(еднократно)/38.25лв.(на 4-ри вноски)
над 2500 куб. см. - 179лв.(еднократно)/44.75лв.(на 4-ри вноски)

ДЗИ вдига цените на гражданската отговорност
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:kaloyan22 написа:Да ама, ако на него му се счупи пръста по време на ПТП застрахователите в Европа ще му дадат 1000евро , а на теб 60лева![]()
Така че забравете ниските цени на ГО след нова година, щом искаме да бъдем европейци!
че кой е искал да бъде европеец?
Аз

И по- скоро не съм искал да бъда, а винаги съм се смятал за такъв. Щото България си е в Европа все пак

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Дам съгласен съм с това, че сме си били винаги Европейци!
Значи какво се получава според мен: Застрахователните компании започват да мрънкат че са ниски цените и не получават достатъчно пари и в народното събрание бутат лимитите и ни друсат на бедния джоб някаква огромна застраховка. Мисля че застраховка около 100лв на година е напълно нормална за стандартите на колите ни, за парите които ни дават при злополука. И не разбирам защо вдигат цените, като има 15-20 застрахователни компани и защо не фалират ако са ниски цените???
П.С Колега kaloyan22 каква кола карат шефовете ти и според теб миналата година при цени 70-100лв дали сте били на загуба?
Значи какво се получава според мен: Застрахователните компании започват да мрънкат че са ниски цените и не получават достатъчно пари и в народното събрание бутат лимитите и ни друсат на бедния джоб някаква огромна застраховка. Мисля че застраховка около 100лв на година е напълно нормална за стандартите на колите ни, за парите които ни дават при злополука. И не разбирам защо вдигат цените, като има 15-20 застрахователни компани и защо не фалират ако са ниски цените???
П.С Колега kaloyan22 каква кола карат шефовете ти и според теб миналата година при цени 70-100лв дали сте били на загуба?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”