Въпроса ми е - има ли вариант за някаква поправка на пукнатината.Чух че имало някакво нагряване или облъчване с някаква лампа но не знаеха точно какво и как се прави.Не ми се сменя оргиналното стъкло за тва питам.
Ползвах и тъсачката но
Остава и се вижда началото на пукнатината и от вибрациите след време тръгва пак да се пука.Така съм виждал и чувал, но нямам представа какъв вид е било възстановяването.
Майстора се намира на излизане от Пловдив по Пещерско шосе. След ресторант "Чадърите" веднага в дясно посока гребната база. След около 100 метра свиваш в ляво по един черен път и караш само направо. Подминаваш нещо като автосервиз и малко след това гледаш за една къща. Отдоло има огромен гараж в който ги правят. Ако нещо не си разбрал който и да питаш в този район ще те опъти. Аз лично съм много доволен от работата. Вече два пъти ми прави стъкла и до момента няма грешка.
Благодаря много за напътствията и адреса.
Все си мисля че каквато съм издънка ще ми прецакат нещо джамджиите при смяната на стъклото просто съм карък.
Ще видя застрахователя какво ще каже по въпроса.
Благодаря.
Kartala написа:колега могат да ти го залепят толкова колкото да не ти се разпуква повече,лошото е че не може да се заличи а пък и ще си имаш проблеми с КАТ
точно обратното почти не си личи, ако не знаеш че е пукнато никога няма да разбереш като го видиш!
Вариант едно ->ако не си застрахован го лепиш кинта на сантиметър.
вариант две -> ако си застрахован го довършваш(стъклото) отиваш на оглед и след това да го смениш и след това да си вземеш парите -> едно към едно