Въпрос за каско

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за каско

Мнениеот produxan » Сря 30 ное 2011 18:36

Колеги проблема е следният днес като се пребирах от Благоевград точно за изхода наступах с задната гума една тел от мрежа която се заби в гумата издра целия заден калник,дясната задна врата и бронята в ъгъла . Та въпросът ми е като го завида като щета ще ми покрият ли боядисването на целите елементи или частично . Ще бъда благодарен ако някой е имал такъв проблем да сподели какво е станало или ако на някой са му ясни въпросите с този тип щети да ме светне малко . Каското ми е към Булстрад при тях съм от 5 години :)

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за каско

Мнениеот Ljubon » Сря 30 ное 2011 18:50

Такова понятие "частично боядисване" няма. Боядисват се цели детайли - калник, броня, врата и т.н. Трябва да ти признаят щетите, стига преди това да не са били отбелязани съответните детайли, че имат забележки. :да:

Потребителски аватар
produxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот produxan » Сря 30 ное 2011 18:54

И аз така мисля те стана доста ленти докато спра гумата направи 5-6 оборота и доволно даде на боята ... не са много далбоко всички ,но си е зле боята ... та да видим утре ще ходя да вида какво ще стане до сега за 5 години не съм завеждал щета .. Надявам се да ми платят , другата седмица да я мятат бояджии те ,че не мога да я гледам така ... болно ми е :)

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katcko » Пет 02 дек 2011 22:45

Не виждам причина да не ти платят,а и Булстрад са точни.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”