Маслото ще се използва на двулитров дизелов двигател 2.0D 136hp всякакви съвети ще ми са от полза.. Благодаря предварително

ludfenbg написа:Здравейте колеги.. Yacoo VX 300 10w40 подходящо ли е за Голф 3 1.8 ABS 90k. Че наскоро си го купих голфа и трябва да го сменям ...
Благодаря предварително!
swir4o написа:ludfenbg написа:Здравейте колеги.. Yacoo VX 300 10w40 подходящо ли е за Голф 3 1.8 ABS 90k. Че наскоро си го купих голфа и трябва да го сменям ...
Благодаря предварително!
Подходящо е. Точно това е за този двигател. Можеш да го поглезиш и с Yacoo VX 500 10w40, но според мен няма смисъл. Интересното е, че след 10 000 км. започва здраво да го лапа. Маслото не е лошо, рекламата на фирмата е добра, но според мен цената е неоправдано висока. Лично мнение!
ludfenbg написа:И аз карам с такова.На 8000км долях към 200грама.Преди карах с Кастрол и недоливах изобщо.Мойта кола не го харесва
swir4o написа:ludfenbg написа:Здравейте колеги.. Yacoo VX 300 10w40 подходящо ли е за Голф 3 1.8 ABS 90k. Че наскоро си го купих голфа и трябва да го сменям ...
Благодаря предварително!
Подходящо е. Точно това е за този двигател. Можеш да го поглезиш и с Yacoo VX 500 10w40, но според мен няма смисъл. Интересното е, че след 10 000 км. започва здраво да го лапа. Маслото не е лошо, рекламата на фирмата е добра, но според мен цената е неоправдано висока. Лично мнение!