Здравейте колеги.От скоро съм собственик на Сеат Толедо.Автомобила е от 7 години в нашето семейство,като до скоро беше собственост на брат ми.Много съм щастлив,че успях да го взема тъй като за мен има сантиментална стойност.Като цяло перфектно е поддържан поведението му на пътя е чудесно.Проблема обаче идва с друго,годинките си казват думата.На места където има удар от "хвръкнало" камъче се появява точица ръжда.На единия праг при шофьорската врата си яде вече по малко,веждите на калниците също имат точици от ръжда пак от камъчета,язвички ръжда са се появили на някой детайли,абе нормалните неща за кола на 20 години.(дано не съм ви отегчил вече

)Решил съм да я закарам на цялостно пребоядисване.Няма според мен смисъл да я пръскам детайл по детайл,защото почти навсякъде има какво да се "пипне".Въпроса ми е следния:
Къде или при кой бихте ми препоръчали да направя тази интервенция? (Тук искам да вметна,че съм наясно с всеобщото мнение,което гласи:Луд ли си толко пари за куруба на 20 години, махни я купи здраво по-ново, или пък няма спасение гние от вътре на вън и тем подобни мнения.)
Автомобила е чудесен и на мен си ми харесва, мога да отделя сума по-голяма от неговата реална стойност само и само за да стане както трябва.Сигурен съм,че темата ще бъде интересна и за колеги, на които им предстои същия филм като моя.Или нека изкажат мнение и хора минали вече по тази пътека.Благодаря предварително.