За Ауди А4 и Голф 3 ГТИ стават ли едни и същи джанти - 5х100??
ПОнеже с един приятел мислим да вземем два вида и да си ги сменяме...
А4/ГТИ джанти...
Здравейте пичове като стана въпрос аз знам 4е стават, а за ГТИ Тийм има едни много добри джанти ако сте видяли Павчо беше пуснал че се продават та искам да ти кажа ГТИ че ако ги видиш тези джанти сам сигурен че ще ти харесат а пак ако ги сложиш на А4-та направо ще утепаш рибата!!!
М/у другото джантите са точно от А4 такаче бади сигурен че ще ти станат!!! Ако те интересува телефона е: 0898469013 тарсете ПАВЧО!!! Айде и успех! 

- Pav4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
l_bboy написа:Здравейте пичове като стана въпрос аз знам 4е стават, а за ГТИ Тийм има едни много добри джанти ако сте видяли Павчо беше пуснал че се продават та искам да ти кажа ГТИ че ако ги видиш тези джанти сам сигурен че ще ти харесат а пак ако ги сложиш на А4-та направо ще утепаш рибата!!!![]()
М/у другото джантите са точно от А4 такаче бади сигурен че ще ти станат!!! Ако те интересува телефона е: 0898469013 тарсете ПАВЧО!!! Айде и успех!
Тези джанти за които момчето говори стават и за А4 и за ГТИ, имат 10 дупки, към тях има 20 спецялни болта!, джантите не са серийни, не са карани в БГ, с тези джанти човек кърти дупките, японски са, към тях има 4 почти нови гуми Фалкен със скоростен индекс над 270км, титано-магнезиеви са, абе какво да ви кажа - аз се интересувам и занимавам само с джанти и смея да твърдя че такива в близките месеци в БГ няма да видиш! Хората ще се спъват около колата ти!
Стига с рекламата - който е заинтересован и иска нещо наистина различно може винаги да звънне да ги види и разбира се да види как му седят на колата!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”