Колите и жените-Част първа

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Колите и жените-Част първа

Мнениеот guard » Съб 15 яну 2005 12:28

"Може! Противно на общовъзприетото шаблонно мнение, че жена се сваля с БМВ или пък с много пари в джоба. Аз имам Лада 2107 и никак не са малко котенцата, които са ме гледали с премрежен поглед как фуча като бесен по бургаските булеварди (аз съм от Бургас). Всъщност, как разбрах, че е с мен заради ладата, а не заради самия мен. Излъгах я, че съм загубил 2000 лв. на Еврофутбол и трябва да продам колата, за да мога да заложа парите от продажбата с надеждата да си върна загубените. Понеже имам добри актьорски умения успях да я шашна, направих се на много отчаян, пуснах обява в местен вестник, че уж продавам колата, дори и я показах и тя като ми видя номера на телефона написан разбра, че не се шегувам. Аз естествено никога няма да се разделя с Ладата си, защото тя ще е вечно моя, но тъпата кучка (извинявайте за израза, ама е точно такава) само след 2 дни ми каза, че вече не искала да бъде с мен...

Това е момчета! Не мечтайте за скъпи коли, а ценете това, което имате. А е ясно, че с ладите правим двоен удар - хем икономисваме парички, хем женски сваляме, така е, нали? "

Гепено от клуб Лада........та си мислех..............да обсъдим темата за колите и жените..........най-красивите жени в какви коли ги виждате по улиците? :lol:

Потребителски аватар
Pav4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Pav4o » Съб 15 яну 2005 12:47

Аз най-обичам да ги возя късно вечер до Банкя (към 23:00) и да се прибират.......сами тъпите шматки. :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Съб 15 яну 2005 13:01

Сестрата на 1 бивша колежка.... Toyota Celica.... трудно ми беше да определя по какво се заглеждах....

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Съб 15 яну 2005 13:39

Pav4o написа:Аз най-обичам да ги возя късно вечер до Банкя (към 23:00) и да се прибират.......сами тъпите шматки. :twisted: :twisted: :twisted:

аййй че си лош..............много лош дори......защо такава ненавист към жените. :wink:

Потребителски аватар
Pav4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Pav4o » Съб 15 яну 2005 15:20

ChampioN написа:
Pav4o написа:Аз най-обичам да ги возя късно вечер до Банкя (към 23:00) и да се прибират.......сами тъпите шматки. :twisted: :twisted: :twisted:

аййй че си лош..............много лош дори......защо такава ненавист към жените. :wink:

Не към всички само към глупавите :wink:

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Колите и жените-Част първа

Мнениеот Sunny » Съб 15 яну 2005 18:05

ChampioN написа:...та си мислех..............да обсъдим темата за колите и жените..........най-красивите жени в какви коли ги виждате по улиците? :lol:

Лично аз съм останал с впечатлението, че много налитат на пасати, особено ако са бордо :twisted: :twisted: :twisted:

... само жената да не ми види поста, че или ще има :censored a boi de или ще се разкарвам с такси вече

Потребителски аватар
KR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KR » Съб 15 яну 2005 19:35

Sunny написа:
ChampioN написа:...та си мислех..............да обсъдим темата за колите и жените..........най-красивите жени в какви коли ги виждате по улиците? :lol:

Лично аз съм останал с впечатлението, че много налитат на пасати, особено ако са бордо :twisted: :twisted: :twisted:

... само жената да не ми види поста, че или ще има :censored a boi de или ще се разкарвам с такси вече

:D

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Съб 15 яну 2005 23:31

Sunny написа:

Знаеш ли, има нещо такава?.........преди с Пасата........всички жени го харесваха........качвал съм 5 колежки в него , голяма и яка кола. :lol:, а с това дребното сега..........нещо не е същото. :cry:

WasteLand_TD
Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WasteLand_TD » Нед 16 яну 2005 12:26

абе само хубав цвят да има стига :)

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 16 яну 2005 13:57

Наистина голяма част от жените не разбират нищо от коли и единственото нещо в което се хващат е цвета :wink:

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Нед 16 яну 2005 15:45

Няма значение марката , важното е да е лъсната и с хубав цвят :mrgreen:

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пон 17 яну 2005 10:05

ChampioN написа:...а с това дребното сега..........нещо не е същото. :cry:

Ееее ти пък, не му ли се радват "уууу какво е мъничко и сладичко И червеничко..."
:wink:

Потребителски аватар
FLY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FLY » Пон 17 яну 2005 10:28

дам...дам...тъмното хубаво бордо е идеален вариант

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 17 яну 2005 11:31

моята жена, ме хареса като се возих на автобус 280, това преди москвича :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пон 17 яну 2005 12:08

а моята- когато бях със син голф...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”