колеги искам са питам за едни секретни болтове дали някой ги ползва доволен ли е от тях и от къде си ги е купил.
питане за секретни болтове
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Re: питане за секретни болтове
Аз ползвам тези: http://www.etebg.com/. Добра цена, добра изработка при загуба на секрета го намерих за 2 часа. Има ги по всички магазини. Можеш да си ги поръчаш и с резервен секрет. Ползвам ги от 6 години.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
lozan67 написа:Аз ползвам тези: http://www.etebg.com/. Добра цена, добра изработка при загуба на секрета го намерих за 2 часа. Има ги по всички магазини. Можеш да си ги поръчаш и с резервен секрет. Ползвам ги от 6 години.
Колега това, че си ги намерил в всички магазини, не говори ли лошо? Нищо лично

а на автора на темата, бих му препоръчал да иде да си направи болтове при някой стругар, ще си измисли няква форма който се отличава от останалите, и ще си направи два секрета за по сигурно
- batboiko
- Автомобил:
- Двигател:
Ако си решил да слагаш истински болтове - марката е McGard , на 10000 комбинации се повтаря една.
На опаковката си има и номер с който можеш да си поръчаш резервен секретен ключ.
Обаче са скъпички , вървят между 80 и 120 лв. комплекта
На опаковката си има и номер с който можеш да си поръчаш резервен секретен ключ.
Обаче са скъпички , вървят между 80 и 120 лв. комплекта
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
мерси имал съм такива болтове и съм ги подарил меки са и се деформират от към секрета.
а за тия дето питам четох че издържат на максимален въртящ момент: 350 Nm. Въртяща се предпазна черупка.
Последно избутана от ivankov на Пон 12 мар 2012 20:03.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”